A-laget - 2014

Treningskamper

Arnadal - Helgerød 2 9-0 (7-0)

Stokke Kunstgress, 21. mars 2014, : Jim Hansen, Vear

A-lagsgutta åpnet sesongoppkjøringen med treningskamp mot våre nye divisjonsfrender Helgerød 2. Det ble enveiskjøring og 9-0-seier, etter imponerende 7-0 til pause. Spillet i første omgang varmet nok trener Moe mer enn resultatet, for Arnadal vartet opp med finfint pasningsspill og stor bevegelse i hele laget. Det var ballbesittelsesbasert gjennombruddsfotball, og Helgerød hang simpelthen ikke med i svingene. Den sentrale midtbaneduoen Andreas Hvidsten og Eivind Gundersen løp i senk motstandernes midtbane og var en nøkkel til seieren, men hele laget spilte godt og hang meget godt sammen. Da gjorde det ikke så mye at det gikk litt mer i ball i andre omgang, for til tross for Moes formaninger ble det litt mye gjøre-det-selv-takter og litt mindre god samhandling.

Kamprapport og karakterer av Fredrik G. Fevang, www.arnadalfotball.net.

Målene

1-0 Fredrik Fevang [Marius Bergsholm]

Bergsholm drar seg fri på høyre og slår flatt på tvers av 5-meteren hvor Fevang er på plass og styrer ballen inn ved nærmeste stolpe.

2-0 Simen Birkelund [Eivind H. Gundersen]

En fin stikker fra Gundersen mellom back og stopper finner Birkelund som skjærer inn fra venstre, venter ut keeper med en liten vending innover, og triller ballen i buret.

3-0 Fredrik Fevang [Eivind H. Gundersen]

Strålende spill langs venstre ender med at Gundersen bruker fart og styrke til å komme ned til dødlinja hvorfra han slår et perfekt innlegg med venstrefoten over på bakre hvor Fevang kommer stormende og smeller ballen i mål på volley.

4-0 Marius Bergsholm [Andreas Hvidsten]

Hvidsten fører opp sentralt og finner Bergsholm som går på et smart løp og drar seg forbi bakerste mann før han alene med keeper setter ballen trygt i mål mellom beina (?) på keeper.

5-0 Andreas Hvidsten

Et frispark på venstre et stykke utenfor hjørnet av 16-meteren blir skrudd inn mot mål av Hvidsten. Fevang kommer på første stolpe og prøver å flikk videre uten å treffe, og ballen går helt uforstyrret inn ved lengste stolpe.

6-0 Marius Bergsholm [Henrik Landsverk]

Nok et strålende Arnadal-angrep der Roberto Carlos-kopien Henrik Landsverk spiller opp på Fevang som har møtt opp rundt midten. Han trer ballen tilbake igjennom til Landsverk som kommer i det vi kaller hundre-og-helvete, krangler seg forbi backen og slår til slutt ballen fint på tvers av 5-metern til Bergsholm, som får en enkel oppgave med å bredside inn 6-0.

7-0 Sigvald Wetrhus [Fredrik Fevang]

Småsexy spill av Arnadal der Wetrhus og Fevang kombinerer på høyre før sistnevnte hælsparker igjennom Wetrhus. Han tar med seg ballen og triller den rolig forbi keeper med en lekker utside fra 13-14 meters hold.

8-0 Eivind H. Gundersen

Klabb og babb etter en corner eller noe i den duren fører til at ballen hopper ut til Gundersen som fra spiss vinkel i boksen banker inn en suser lavt borte i lengste nettvegg.

9-0 Fredrik Fevang [Simen Birkelund]

Igjen fin angrepsfotball av Arnadal, og denne gangen er det Birkelund som kommer fri på høyrekanten og slår et perfekt innlegg på bakre hvor Fevang kommer umarkert inn fra venstre og setter nådehodestøtet i et allerede så godt som begravet Helgerød-lag.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
Kim Lerstang Keeper 8
Kenneth Steen Olsen Høyreback 7,5
Henrik Landsverk Venstreback 8 1
Andreas Olsen Midtstopper 7,5
Amund Hansen Midtstopper 7,5
Andreas Hvidsten Midtbane 9 1 1
Eivind H. Gundersen Midtbane 9 1 2
Sigvald Wetrhus Høyreving 8 1
Simen Birkelund Venstreving 8 1 1
Marius Bergsholm Spiss 8,5 2 1
*Fredrik Fevang Spiss 9 3 1
Even Høifødt Innbytter 6,5
Robin Brendsrød Innbytter 7,5
Fredrik Haugstad Innbytter 7
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX