A-laget - 2014

Treningskamper

Arnadal - Vear 5-3 (3-3)

Stokke Kunstgress, 28. mars 2014

Et klassisk lokaloppgjør utgjorde årets andre treningskamp på Stokke-kunstgrasset. Vear rykket opp til 7. divisjon i fjor, og byttet dermed altså plass med oss, noe vi selvsagt ville vise at ikke gir det riktige bildet av styrkeforholdet. Men det var de nyopprykkede som startet best og tok en tidlig ledelse etter litt plasseringsproblemer for vår vikarierende høyreback. Etter dette sleit vi med å få like god flyt i spillet som forrige fredag, men vi hadde Bjørn Erik Skjelbred, og han viste at han langt fra har glemt gamle kunster. Det var takket være et par øyeblikks briljans av ham at vi utlignet til 1-1 og reduserte til 3-2, etter at Vears venstrekant igjen hadde skapt problemer for oss og tegnet seg for et hattrick i samme slangen. Arnadal avsluttet imidlertid omgangen sterkt, og etter å ha sløst bort et par gode muligheter tidligere i omgangen satte Fredrik Fevang inn 3-3 på straffe etter selv å ha blitt dyttet over ende i boksen. I andre omgang justerte Pep Moe de defensive problemene fra første omgang, og det ble en tett og god kamp mellom to sterke lag. Strålende spill av forsvarsfireren gjorde at Vear ble holdt unna, og på slutten dukket igjen Skjelbred og Fevang opp med et par fine mål. Dermed var seieren sikret, og Arnadal fortsatte den fine flyten, til tross for tidvis litt rusk i maskineriet.

Kamprapport og karakterer av Fredrik G. Fevang, www.arnadalfotball.net.

Målene

26: 1-1 Bjørn Erik Skjelbred [Erlend Karlsen]

Karlsen spiller Skjelbred gjennom på høyre, og sistnevnte scorer fra spiss vinkel med et frekt skudd flatt inn ved nærmeste stolpe som overrumplet målvakten fullstendig.

44: 2-3 Bjørn Erik Skjelbred [Sigvald Wetrhus]

Fine kombinasjoner på høyre mellom Fevang og Wetrhus før sistnevnte finner Skjelbred, som drar seg fri i feltet og banker ballen opp i nærmeste hjørne fra 10 meter.

45: 3-3 Fredrik Fevang (str)

Fevang blir klønete dyttet etter et innkast fra venstre, og setter selv straffa til venstre i halvhøyde. Keeper går riktig vei, men rekker ikke bort.

82: 4-3 Bjørn Erik Skjelbred [Fredrik Fevang]

Fint og raskt angrepsspill av Arnadal der Gundersen spiller opp Fevang som vender opp sentralt i banen og med en liten stikkball finner Skjelbred på et dypt løp fra midtbanen. Han fosser igjennom og setter alene med keeper ballen kontant ned i lengste hjørne på godt gammeldags Skjelbred-vis.

88: 5-3 Fredrik Fevang [Simen Birkelund]

Nok en gang varter Arnadal opp med et hurtig og presist angrep, denne gangen er det Birkelund som spilles fri på venstre og slår et tidlig, flatt innlegg til Fevang, som vender innover i feltet og avslutter med å prikke ballen opp i høyre hjørne via tverrliggeren fra 14 meter.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
Stian Øverby Keeper 7
Eivind H. Gundersen Høyreback 7
Kenneth Steen Olsen Venstreback 7,5
Andreas Olsen Midtstopper 8
Henrik Landsverk Midtstopper 8
Jon Arvid Daleng Midtbane 7
Erlend Karlsen Midtbane 7 1
Sigvald Wetrhus Høyreving 7,5 1
Simen Birkelund Venstreving 7,5 1
*Bjørn Erik Skjelbred Spiss 9 3
Fredrik Fevang Spiss 7,5 2 1
Adrian Abrahamsen Innbytter 7
Bjørn Erik Davidsen Innbytter -
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX