A-laget - 2011

7. divisjon

Arnadal - Sem 2 12-3

Sletta, 23. august 2011

Målene

1-0 Fredrik Fevang [Andreas Hvidsten]

Arnadal sto høyt og vant ballen, og Hvidsten spilte den på skrå igjennom på Fevang som løp inn bak midstopperen, tok med seg ballen med et fint medtak, og trillet komfortabelt inn 1-0 i lengste fra 10 meter etter bare 4 minutter av comebacket.

2-0 Fredrik Fevang [Kenneth Moe]

Smart diagonalt løp igjennom til høyre av Fevang og like smart liten stikker fra Moe. Alene med keeper trillet Fevang nok en gang ballen forbi keeper og i lengste, denne gangen fra høyre side.

3-0 Marius Bergsholm [Fredrik Fevang]

Hvidsten med et fint oppspill til Fevang som tok ned ballen fint i mellomrommet foran midstopperne og slapp den videre ut til Bergsholm som stakk igjennom på høyre og satte ballen kontant mellom beina på keeperen.

4-1 Fredrik Fevang [Eivind H. Gundersen]

Gundersen ble spilt fri på høyre og forsøkte seg på et skudd på tvers av mål fra hjørne av 16-meteren. Sems keeper var nede og dyttet ballen ut, men bare i fanget på Fevang som scoret enkelt fra 3 meter.

5-1 Fredrik Fevang [Amund Hansen]

Hansen vippet en fin ball mellom Sems venstreback og midtstopper, og da sistnevnte feilberegnet spretten, kunne Fevang ta med seg ballen mot mål og score med en lav bredside ned i høyre hjørne.

6-2 Fredrik Fevang [Eivind H. Gundersen]

Fint spill av Arnadal der Fevang blir spilt opp av Brendsrød og finner Gundersen med en fin stikker. Kanten kommer først på ballen og får vippet den over keeper som deretter meier ham ned. Fevang satte straffa lavt og velplassert ned i venstre hjørne - noen centimeter fra keepers hansker.

7-3 Kenneth Moe [Eivind H. Gundersen]

Supert forarbeid av Gundersen som dro av backen sin innover og fosset forbi en midtstopper før han uselvisk slapp ballen ut til Moe som kom inn i feltet fra venstre og scoret med en lur, liten kipp inn ved nærmeste.

8-3 Fredrik Fevang [Kenneth Moe]

Fevang ble spilt opp feilvendt like utenfor 16-meteren, dro av oppasseren med en såledragning, og fyrte av et deilig utsideskudd som skrudde opp i høyre kryss.

9-3 Fredrik Fevang [Kenneth Moe]

Dette omdiskuterte målet ble uomtvistelig servert av Kenneth Moe med et perfekt slått frispark som skrudde innover mot mål. Både Ola Haug og Fevang hevder å ha headet ballen ned i venstre hjørne - sistnevnte ble kredittert skåringen.

10-3 Fredrik Fevang [Amund Hansen]

Liten tvil om dette hodestøtet: Hansens frispark fra mellom 16-meteren og sidelinja ble møtt midt foran mål av Fevang, som stanget ballen kontant opp i nettaket fra 5 meter.

11-3 Ola Haug

Plukket opp en ball som ble headet ut av Sem-forsvaret, forserte inn i feltet, og avsluttet med et tungt skudd som gikk mellom beina på keeper og i mål fra 14 meter.

12-3 Roy Daniel Larsen

Vakker skåring av Larsen som mottok ballen litt til venstre rundt 25 meter fra mål og gikk på et raid hvor han driblet av fire mann - først ned til dødlinja, så innover langs streken og ut på hjørnet av 5-meteren hvor han avsluttet med et skudd mellom beina på keeper.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
Stian Øverby Keeper 7,5
Henrik Landsverk Stopper 7
Terje Aamodt Stopper 7,5
Even Høifødt Innbytter 6,5
Amund Hansen H. back 8 2
Erik Emil Bratten V. kant 7
Ola Haug V. back 8 1
Andreas Hvidsten S. midt 8 1
Eivind H. Gundersen H. kant 8 3
Kenneth Moe S. midt 8,5 1 3
Robin Brendsrød Innbytter 7
Marius Bergsholm Spiss 7,5 1
*Fredrik Fevang Spiss 9,5 8 1
Roy Daniel Larsen Innbytter 7 1
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX