A-laget - 2015

7. divisjon

Arnadal - Tømmerholt 4-2 (1-1)

Sletta, 10. august 2015, : V. Johannesen, Ørn, 7,00

Formlaget Arnadal tok umiddelbart kommandoen mot et noe svekket Tømmerholt-lag sammenlignet med vårsesongen, og vi tok oppskriftsmessig ledelsen ved Fredrik Fevang etter 8 minutter. Men det skulle vise seg at sommerpausen hadde skapt noe rusk i maskineriet, og etter litt uklar rollefordeling mellom det nykomponerte stopperparet Aamodt/Bergsholm fikk Tømmerholt muligheten til å utligne til 1-1 bak vikarkeeper Stian Øverby. Det var imidlertid fremdeles Arnadal som skapte sjansene, og vi hadde flust av muligheter til å ta tilbake ledelsen før pause, men både Lars Kristian Larsen, Eivind Gundersen, Fredrik Fevang og Jørgen Haug misbrukte gode muligheter.

Vi brukte imidlertid pausen godt, og coach Moe sa at vi hadde vært flinke, noe som ga oss troen på at vi kunne være flinke også i andre omgang. Og etter en noe rufsete start tok vi igjen ledelsen etter en god enkeltmannsprestasjon av Fevang. Igjen kom utligningen litt for fort, denne gangen etter at Tømmerholts sterke midtbanegeneral knuste Bergsholm i lufta og stanget inn 2-2. (Hvor sterk er han?) Arnadal fortsatte likevel ufortrødent kjøret, anført av den friske vitamininnsprøytningen av en supersøbb Jørgen Haug, som vandret fra side til side og gjorde mye ugagn for borteforsvaret. Etter 65 minutter var det han som slo et perfekt innlegg som til slutt endte i fanget til den andre innbytteren Sigvald Wetrhus, og dermed 3-2. Denne gangen slapp ikke Arnadal gjestene inn i kampen igjen – i stedet fant Fevang spissmakker Jørgen Haug foran mål til 4-2. På slutten hadde vi flere sjanser til å pynte ytterligere på resultatet, men det ville seg ikke foran mål for Lars Kristian Larsen og Eivind Gundersen denne kvelden.

4-2 mot et lag som bare hadde sluppet inn ni mål og tapt én kamp før i år, lar seg uansett høre. Arnadal inntok med dette 3. plassen og meldte seg på i opprykkskampen.

Kampreferat og karakterer av Fredrik Fevang, se originalen på ArnadalFotball.net.

Målene

8: 1-0 Fredrik Fevang [Lars Kristian Larsen]

Larsen fliser av en mann eller to i kjent stil på høyrekanten, slår inn flatt mot Fevang idet en  midtstopper er på vei tilbake for å avskjære. Stopperen kommer på ballen, men har for stor fart feil vei og klarer derfor ikke å klarere, hvorpå ballen blir liggende fri rundt straffemerket. Fevang reagerer raskest og setter inn 1-0 rimelig kontant inn til høyre med høyrefoten.

57: 2-1 Fredrik Fevang [Andreas Hvidsten]

Hvidsten pumper en kom-og-ta-meg-ball inn i boksen fra dyp posisjon på høyre. Fevang sniker seg foran en avventende stopper, tar ned ballen på brystet og feier inn et meget godt volleyskudd ned i venstre hjørne fra 14 meter.

65: 3-2 Sigvald Wetrhus [Jørgen Haug]

Klassisk strålende Haug-forarbeid på høyresiden: Han finner rom og slår en perfekt ball mellom forsvar og keeper. Fevang på førstestolpe får ikke foten på den, men på bakre dukker Wetrhus opportunistisk opp og bredsider ballen trygt og godt opp i motsatt nettvegg fra spiss vinkel. Det var skadeplagede Wetrhus' første for sesongen.

77: 4-2 Jørgen Haug [Fredrik Fevang]

Arnadal punkterer på et deilig tidspunkt i kampen. Fevang plukker opp en ball i boksen nede ved dødlinja. Han finter en støttepasning til Hvidsten og Tømmerholt-forsvareren går for å bestille pølse av vår kaptein. Dermed kan Fevang rusle innover mot mål og slå ballen på tvers til Haug som kommer med velkjent besluttsomhet og eleganse og bredsider ballen kontrollert inn til venstre.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
Stian Øverby Keeper 7,5
Amund Hansen Høyreback 7,5
Henrik Landsverk Venstreback 7,5
Kjetil Aamodt Midtstopper 7,5
Marius Bergsholm Midtstopper 7
Erlend Karlsen Midtbane 8
Andreas Hvidsten Midtbane 7,5 1
Bjørn Erik Skjelbred Høyreving 8
Eivind H. Gundersen Venstreving 7,5
Lars Kristian Larsen Spiss 7,5 1
Fredrik Fevang Spiss 8 2 1
*Jørgen Haug Innbytter 8 1 1
Sigvald Wetrhus Innbytter 7,5 1
Håvard Glosli Innbytter 7,5
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX