A-laget - 2015

7. divisjon

Sporty - Arnadal 6-4 (2-1)

Sporty IPL, 4. mai 2015, : H. Børresen, 8,00

For tredje gang på et knapt år ble Sporty for sterke for Arnadal, selv om vi denne gangen i det minste ga dem kamp til døra. Arnadal ledet først lenge 1-0 i første omgang og skapte deretter farligheter på stillingen 4-5 på slutten av andre, men til slutt kontret hjemmelaget inn spikeren i kista. De blårøde slet stort med Sportys glimrende stjernespiss, med kallenavnet Kobra, som puttet fire, og da hjalp det lite at Arnadals egen toppskårer, Fredrik Fevang, spilte en god kamp og skåret sitt andre hattrick på en uke.

Kampreferat av Fredrik Fevang, karakterer av Fredrik Fevang og Amund Hansen, se originalen på ArnadalFotball.net.

Målene

0-1 Fredrik Fevang (str) [Lars Kristian Larsen]

Gundersen med en fin stikker til Larsen som var på vei forbi Sportys høyreback inne i boksen da han ble klart felt. Fevang, som bommet på straffe mot Sporty i fjor, klarte denne gangen å snike en ikke altfor velplassert 11-meter under Sporty-keeperen tigersprang mot venstre.

2-2 Fredrik Fevang [Jørgen Haug]

Sterk prestasjon av Haug som vant et langt oppspill fra venstre og stusset ballen inn i boksen hvor Fevang sneik seg inn mellom stopper og en utrusende keeper, tok med seg ballen på brystet forbi sistnevnte og bredsidet utligningen opp i nettet på halvspretten fra noe spiss vinkel.

5-3 Fredrik Fevang [Jørgen Haug]

Nok en sterk prestasjon av Haug. Denne gangen vant han ballen fra en av Sporty-stopperne og spilte fri Fevang som løp igjennom, holdt den andre stopperen unna og trillet inn sitt tredje for dagen med en smekker bredside inn ved nærmeste stolpe.

5-4 Jørgen Haug (str) [Fredrik Fevang]

Fevang er i ferd med å plukke opp nedfallsfrukt etter et innlegg på kanten av 16-meteren da han blir taklet – ikke alt for stygt. Ingen roper på straffe, men dommeren blåser i fløyta, og denne gangen er det Jørgen Haugs tur til å trille ballen komfortabelt inn til høyre mens keeper gikk motsatt vei.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
Henrik Johansson Storli Keeper 6
Amund Hansen Høyreback 6,5
Ola Haug Venstreving 7,5
Magnus Bue Midtstopper 6
Marius Bergsholm Midtstopper 8
Erlend Karlsen Midtbane 7
Eivind H. Gundersen Midtbane 7
Andreas Hvidsten Høyreving 7
Lars Kristian Larsen Venstreving 7 1
Jørgen Haug Spiss 8 1 2
*Fredrik Fevang Spiss 8,5 3 1
Henrik Landsverk Innbytter 7,5
Erlend Troøien Innbytter -
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX