A-laget - 2015

7. divisjon

Eik Tønsberg 3 - Arnadal 1-3 (1-2)

Eik Idrettsplass, 31. august 2015, : Per Sjølyst, Halsen IF, 6,00

For første gang siden sist vi møtte Eik, kom vi skeivt ut med straffe imot og 0-1 etter knappe ti minutter. Etter dette florerte feilpasningene, både når det gjaldt oppspill og ineffektive forsøk på gjennombrudd, og det ble etter hvert klart at dette skulle bli en slitekamp på en lang og tung Eik-bane. Men en vanvittig innsats på midten av Erlend Karlsen og Andy Hvidsten, samt det faktum at Bergsholm på imponerende vis vant kampen i kampen mot Eik-spiss Åsmund Øyre Johansen, sørget for at vi fikk kampen inn i vårt spor og tok mer og mer over spillet, og vi utlignet på corner etter et strålende hodestøt av Marius Bergsholm. Bjørn Erik Skjelbred herjet til tider med Eiks svimle høyreback, og etter at et par raid hadde rent ut i sanden, konstruerte Skjelbred på snedig vis en straffe, som Fevang satte trygt i hjørnet. Dermed 2-1-ledelse til pause. I andre omgang ble Eik slitne, faktisk så slitne at det ble småstygge scener til tider. Da Eivind Gundersen satte inn 1-3 etter nok en corner, var poengene trygge. Og det både burde og kunne vært tryggere sifre til slutt, hadde det ikke vært for stor sløsing fra Fevang på topp. Tre poeng på en rotete dag for Arnadal, som med dette gikk forbi Tømmerholt og inntok andreplassen.

Kampreferat og karakterer av Fredrik Fevang, se originalen på ArnadalFotball.net.

Målene

1-1 Marius Bergsholm [Erlend Karlsen]

Karlsen slår en fin innoverskrudd corner fra høyre som Bergsholm møter på første og nikker kontant og vakkert bort i lengste nettvegg.

1-2 Fredrik Fevang (str) [Bjørn Erik Skjelbred]

Skjelbred dribler seg inn i boksen for ørtende gang, og blir hektet når han vender ut igjen fra dødlinja. Fevang setter straffa kontant ned i høyre hjørne.

1-3 Eivind H. Gundersen [Andreas Hvidsten]

Hvidsten slår en farlig corner inn fra venstre, og foran mål er det Eivind Gundersen som er mest våken og målkåt – han kaster fram en tå og pirker inn 1-3 fra kloss hold.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
Henrik Johansson Storli Keeper 7
Marius Bergsholm Høyreback 8,5 1
Håvard Glosli Venstreback 7
Kjetil Aamodt Midtstopper 8
Amund Hansen Midtstopper 8
*Erlend Karlsen Midtbane 8,5 1
Andreas Hvidsten Midtbane 8 1
Lars Kristian Larsen Høyreving 7
Bjørn Erik Skjelbred Venstreving 8 1
Jørgen Haug Spiss 7,5
Fredrik Fevang Spiss 6,5 1
Eivind H. Gundersen Innbytter 8 1
Sigvald Wetrhus Innbytter 7
Sander Moe Havnaas Innbytter -
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX