Damelaget - 2015

Kvi 7er 1

Arnadal - Kvelde 2-1 (2-1)

Sletta, 21. mai 2015

I dag var vi påskrudd fra start når vi tok imot Kvelde. Vi gikk rett i angrep og fikk belønning etter 7 1/2 minutt. Da hadde Mari ballen på venstre og fikk sendt til Ditte som driblet av en spiller og plasserte ballen til venstre for keeper. Kvelde utlignet etter 9 minutter til 1-1.
Etter 9 1/2 minutt fikk vi corner fra venstre som Michell tok. Ballen gikk gjennom hele feltet bak til Mona som plasserte ballen til venstre for keeper. Så vippet det fram og tilbake, fram til pause.

I andre omgang gikk vi rett i angrep og styrte kampen det første kvarteret. Hadde mange sjanser, men ballen ville ikke inn. Deretter kom Kvelde mer med og det ble muligheter til begge lag. Sluttresultatet ble 2-1 og 3 poeng. Dette var en flott og spennende kamp å være med på. Veldig bra spill av damene :-)

Kamprapport av trener Karsten Dahl.

Målene

8: 1-0 Ditte Lyngbo Kristiansen [Mari Antonsen Røed]

Mari hadde ballen på venstre og fikk sendt til Ditte som driblet av en spiller og plasserte ballen til venstre for keeper.

10: 2-1 Mona Hansen [Michelle Hansen]

Corner fra venstre som Michell tok. Ballen gikk gjennom hele feltet bak til Mona som plasserte ballen til venstre for keeper.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
Merete Hogsrød Keeper -
Renate Foss Forsvar -
Odfrid Johanne Olsen Forsvar -
Mona Hansen Forsvar/Midtbane - 1
Ditte Lyngbo Kristiansen Forsvar/Midtbane - 1
Mari Antonsen Røed Forsvar/Angrep - 1
Michelle Hansen Midtbane - 1
Line Brattekværne Wisth Midtbane -
Nina Marie Aas Eilevstjønn Midtbane/Angrep -
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX