A-laget - 2014

8. divisjon høst

Arnadal - Flint 3 5-1 (4-1)

Sletta, 3. september 2014, : Jim Hansen, Vear, 8,00

Arnadal tok tyren ved hornene og bestemte fra start til slutt i revansjekampen mot Flint 3, som vi tapte så forsmedelig mot i våres. Den nykomponerte sentralmidtbanen bestående av Eivind Gundersen og Erlend Karlsen var toneangivende kampen igjennom, og med en feilfri bakre femmer i tillegg hadde ikke Flint annet å bestille i løpet av 90 minutter enn et billig straffespark. Hjemmelaget på sin side skåret mål i sedvanlige mengder, tre av Fredrik Fevang, som rundet 400 for klubben, pluss et par krigermål av krigerne Jørgen Haug og Marius Bergsholm. Det var kanskje ikke årets mest finspilte kamp, og målene var heller ikke like utsøkte som vi har sett tidligere i sesongen, men det var antakeligvis den best gjennomførte kampen vår defensivt i år, med en trygghet som har vært litt savnet i de siste par kampene.

Kamprapport av Fredrik Fevang. Karakterer av Fredrik Fevang og Amund Hansen, se originalen på ArnadalFotball.net.

Målene

21: 1-0 Jørgen Haug

Etter en drøss med cornere får Arnadal endelig hull på byllen når Karlsen skrur ballen inn fra venstre og ballen blir headet mot mål hvor den blir stoppet på streken før Haug følger opp og bredsider inn sitt 7. for sesongen fra kloss hold.

26: 2-0 Fredrik Fevang [Erlend Karlsen]

Nok en dødball fra Karlsen, denne gangen et frispark fra venstre som han slår godt inn på utsiden av Flints forsvarsrekke hvor Fevang har trukket seg ut og skårer med et pent hodestøt inn ved nærmeste via fingertuppene til Flint-keeperen.

37: 3-0 Fredrik Fevang [Jørgen Haug]

Haug med strålende forarbeid på høyre fra hvor han slår et flatt, presist innlegg på tvers mellom Flints forsvar og keeper mot Fevang som sniker seg fri på lengste og bredsider ballen opp i nettaket med venstrefoten fra et par meters hold.

44: 4-0 Marius Bergsholm [Erlend Karlsen]

For tredje gang i kampen skårer Arnadal etter en Karlsen-dødball, denne gangen ved midtstopper Bergsholm som følger opp etter klabb i feltet og kneer inn sitt 12. for sesongen.

81: 5-1 Fredrik Fevang (str) [Jørgen Haug]

Haug slår et lurt innlegg som en Flint-forsvarer stopper med handa, og Arnadal får sin andre straffe for sesongen. Fevang gjør ingen feil fra krittmerket når han setter ballen halvhøyt til høyre.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
Stian Øverby Keeper 8
Amund Hansen Høyreback 8
Håvard Glosli Venstreback 8
Marius Bergsholm Midtstopper 8 1
Andreas Olsen Midtstopper 8
*Erlend Karlsen Midtbane 8,5 2
Eivind H. Gundersen Midtbane 8,5
Sigvald Wetrhus Høyreving 7
Henrik Landsverk Venstreving 8
Jørgen Haug Spiss 8 1 2
Fredrik Fevang Spiss 7,5 3
Erlend Troøien Innbytter 7
Thomas Tuft Innbytter -
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX