A-laget - 2015

7. divisjon

Arnadal - Tjøme 4-0 (2-0)

Sletta, 22. juni 2015, : I. A. Eriksen, Flint, 8,00

To lag som jakter topplagene Sporty og Tømmerholt møttes til dyst på Sletta denne sommerdagen. Kampen startet noenlunde jevnt i strålende solskinn, men endte med høljende regn i dobbel forstand for Tjøme, som ikke var i nærheten av å finne veien gjennom Arnadals forsvarsmur anført av en Amund Hansen i sitt livs form. Som vanlig var det Arnadal som skapte sjansene, og selv om litt for mange var litt for ivrige etter å slå de avgjørende pasningene, og spissparet Larsen/Fevang ikke var på sitt aller dødeligste foran mål, ble det til slutt en pen og komfortabel seier mot øyboerne, godt hjulpet av et par perler av midtbanemaestro Erlend Karlsen. Det var den tredje strake seieren for Arnadal, som nå virkelig har meldt seg på i kampen om CL-plassene og lagt den dårlige sesongstarten bak seg. Det er bare synd fotballferien kommer nå.

Kampreferat og karakterer av Fredrik Fevang, se originalen på ArnadalFotball.net.

Målene

29: 1-0 Fredrik Fevang [Henrik Landsverk]

Syke satan for en opprulling! Her går det fort og presist, og Tjøme henger naturlig nok ikke med i svingene. Andreas Hvidsten finner Eivind Gundersen som slipper ballen videre på en overlapp av Henke Landsverk, og fra dødlinja venter han på løpet til Fevang og slår en perfekt ball mellom keeper og forsvarsfireren som Arnadals toppskårer ikke kan unngå å bredside i nettet med venstra fra 2 meter.

2-0 Lars Kristian Larsen [Andreas Hvidsten]

Denne kombinasjonen så vi i full blomst også i forrige kamp, og her lyktes den igjen - riktignok etter ganske så mange forsøk tidligere i kampen: Hvidsten slår en perfekt ball igjennom til Larsen som stikker frekt midt mellom Tjømes to stoppere. Keeper kommer ut og gir Larsen muligheten til å runde ham, noe som ikke er spesielt lurt. En fin høyre-venstre senere så var kampen utenfor Tjømes rekkevidde.

3-0 Erlend Karlsen [Fredrik Fevang]

Kampens vakreste skåring kom etter at Hvidsten slo et langt frispark opp mot Fevang som vant duellen med Tjøme-stopperen og la igjen med pannebrasken til Karlsen som fra 25 meter la ballen til rette med et godt mottak og så banket den med vill besluttsomhet helt inne ved høyre stolpe i halvhøyde med sin kruttsterke venstrefot.

4-0 Erlend Karlsen [Fredrik Fevang]

Arnadal setter prikken over i-en når vi får frispark noen meter over midtbanen. Fevang napper til seg ballen og finner en ivrig Karlsen på løp mellom Tjømes høyreback og stopper før de har fått summet seg. Karlsen kommer alene med keeper og avslutter med en småsexy vipp over keeperen fra 14 meter.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
Henrik Johansson Storli Keeper 8
Adrian Abrahamsen Høyreback 7,5
Henrik Landsverk Venstreback 8 1
Kjetil Aamodt Midtstopper 8,5
*Amund Hansen Midtstopper 9
Erlend Karlsen Midtbane 8,5 2
Andreas Hvidsten Midtbane 8 1
Jon Arvid Daleng Høyreving 8
Eivind H. Gundersen Venstreving 7,5
Lars Kristian Larsen Spiss 8 1
Fredrik Fevang Spiss 8 1 2
Ola Haug Innbytter 8,5
Kenneth Moe Innbytter -
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX