A-laget - 2014

8. divisjon høst

Andebu 2 - Arnadal 1-5 (0-3)

Andebu H-Glass Arena KG, 22. oktober 2014, : S. Balatevic, 6,50

Med opprykket allerede på plass kunne Arnadal senke skuldrene i dette nabooppgjøret som handlet mer om prestisje enn poeng. Hjemmelaget hadde fått på plass et par gamle luringer (blant annet 47-åringen Anders Hansen) og et par yngre forsterkninger siden det omvendte møtet, men Arnadal tok kommandoen fra første spark på ballen, først og fremst takket være en Erlend Karlsen som regjerte midtbanen fullstendig. Bortelaget fikk ganske snart mye rom både på midten og i bakrom, og dermed begynte sjansene å komme. To kjappe Karlsen-cornere ga 2-0-ledelse, og i tillegg hadde Fevang, Karlsen og Bergsholm gode muligheter etter fine initiativ på kant. Midtveis i omgangen satte Fevang inn 3-0, og Arnadal kontrollerte enkelt ut til pause. Etter hvilen prøvde hjemmelaget seg på å stå høyere, og selv om det var vi som skapte de fleste sjansene også nå, ble Andebu farligere og nærmet seg noe. Til slutt kom raske Fredrik Hvitstein seg fri og reduserte til 1-3, men seieren var aldri i noen reell fare, og da Amund Hansen måtte ut med skade, kom utbyttede Fredrik Fevang inn igjen (på venstre kant) og puttet sitt tredje for dagen umiddelbart. I årets siste spilleminutt pyntet Bergsholm ytterligere på resultatet, og Arnadal kunne ta med seg sjampisflaska til Amund i dusjen. Det ble enda mer sprut enn vanlig!

Kamprapport av Fredrik Fevang, karakterer av Amund Hansen/Marius Bergsholm, se originalen på ArnadalFotball.net.

Målene

4: 0-1 Fredrik Fevang [Erlend Karlsen]

Cornerspesialist Karlsen slår inn fra høyre, keeper feilberegner, og Fevang sniker seg fri på bakre hvor han kan dytte inn sitt første mål på tre kamper med venstrefoten på volley foran snuta på Amund Hansen.

8: 0-2 Marius Bergsholm [Erlend Karlsen]

Denne gangen kommer Karlsens corner på første stolpe hvor Bergsholm er sterk som en Pamplona-okse og styrer ballen nydelig bort i lengste kryss.

25: 0-3 Fredrik Fevang [Eivind H. Gundersen]

Gundersen slår en frekk ball igjennom fra venstre til Fevang som er kvikkere i oppfattelsen og starten enn Andebu-stopperne når han tar med seg ballen mot mål med et meget godt førstetouch og avslutter med en deilig chip på den utrusende keeperen.

86: 1-4 Fredrik Fevang [Sigvald Wetrhus]

Andebu-forsvaret går opp i liminga på tampen når Bergsholm og Wetrhus gjør forarbeidet før sistnevnte flikker venstreving Fevang igjennom på én berøring mens Andebu roper på offside. Arnadals toppskårer runder lett Andebus sisteskanse og triller inn sitt 7. hattrick for sesongen.

90: 1-5 Marius Bergsholm [Sigvald Wetrhus]

Siggi med nok en smart liten stikker, denne gangen til Bergsholm som setter inn sitt andre for dagen med et hardt skudd ned til høyre som keeper er på, men ikke klarer å holde ute.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
Stian Øverby Keeper 7,5
Håvard Glosli Høyreback 8
Kenneth Steen Olsen Venstreback 7,5
Amund Hansen Midtstopper 8
Andreas Olsen Midtstopper 8
*Erlend Karlsen Midtbane 9 2
Andreas Hvidsten Midtbane 8
Eivind H. Gundersen Venstreving 7,5 1
Sigvald Wetrhus Høyreving 8 2
Marius Bergsholm Spiss 8 2
Fredrik Fevang Spiss 8,5 3
Henrik Landsverk Innbytter 7,5
Adrian Abrahamsen Innbytter 7,5
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX