A-laget - 2015

7. divisjon

Arnadal - Falk 2 11-0 (7-0)

Sletta, 17. august 2015, : R. Gogstad, Sporty, 7,00

Arnadal inviterte til målfest mot et sjanseløst Falk 2-lag, som hadde en mildt sagt tung dag på jobben. De hadde ikke noe svar verken på Marius Bergsholms kraft og skuddpresisjon, Bjørn Erik Skjelbreds fart og driblekunster eller Erlend Karlsens driv og lekre pasninger, og med full uttelling kunne Arnadal ha tatt ny rekordseier. Bare for moro skyld ga vi også stopperduo Hansen/Aamodt litt å gjøre, ved å la Falk komme i overtall på noen kontringer, men overtall holder ikke når det er feige lag.

Kampreferat og karakterer av Fredrik Fevang, se originalen på ArnadalFotball.net.

Målene

3: 1-0 Marius Bergsholm [Amund Hansen]

Et av årets mål på Sletta kom etter bare tre minutter signert Marius Bergsholm: Amund Hansen slo en smart ball over Falk-forsvaret på Bergsholms løp mot høyre, og fra rundt hjørnet av 16 feide midtstopperspissen ballen i vakker bue bort i lengste hjørne på halv volley.

13: 2-0 Sigvald Wetrhus [Bjørn Erik Skjelbred]

Og så satt 2-0, bredsidet inn av godeste Sigvald Wetrhus, hans andre på en uke, etter at Bjørn Erik Skjelbred hadde herjet litt langs venstre dødlinje og lagt ballen ut i såkalt femogførr.

17: 3-0 Bjørn Erik Skjelbred [Sigvald Wetrhus]

Forarbeid av Wetrhus på venstre ga Skjelbred en mulighet på hel volley fra litt til høyre for straffemerket. Skuddet var en deilig plassert rullings inn ved høyre stolpe.

23: 4-0 Bjørn Erik Skjelbred [Fredrik Fevang]

Fine kombinasjoner på venstre når Skjelbred finner Fevang, som trikser ballen over en mann, venter på løpet til Skjelbred og trer ballen gjennom med en tunnelpasning som finner Skjelbred fossende inn i boksen. For sikkerhets skyld drar Skjelbred deretter av et par mann før han setter ballen kontrollert i mål med venstrefoten.

38: 5-0 Marius Bergsholm [Fredrik Fevang]

Først en nydelig pasning av Karlsen på tvers bak forsvaret til Fevang som stakk igjennom til høyre, tok med seg ballen med en fin førsteberøring, men ikke fikk nok høyde på ballen da han prøvde å kippe over keeper. Fevang hentet imidlertid returen ute ved høyre dødlinje og slo ballen på tvers inn til Bergsholm som var på plass på hjørnet av 5-meteren osende av besluttsomhet: Medtak, vending, avslutning - pang i hjørnet.

41: 6-0 Fredrik Fevang [Marius Bergsholm]

Rollene er byttet om når Bergsholm er sterk og god på venstre kant, river seg løs fra oppasseren og kan rolig og behersket slå ballen på tvers av mål hvor Fevang står alene en meter fra målstreken og loffer inn 6-0.

44: 7-0 Bjørn Erik Skjelbred [Erlend Karlsen]

Utsøkt gjennombruddsball av Karlsen over Falk-forsvaret til Skjelbred som skjærer inn fra venstre, fyker av sted sikksakk mellom et par mann, og på kontrollert vis setter inn sitt første A-lagshattrick for Arnadal i lengste nettvegg med venstrefoten.

59: 8-0 Marius Bergsholm [Bjørn Erik Skjelbred]

Skjelbred går på dribleraid fra venstre mot høyre og skaper fullstendig kaos i Falk-forsvaret. Han blir til slutt taklet, men ballen faller til Bergsholm som fra 12 meter blir dagens andre hattrickhelt for Arnadal med et hardt og flatt skudd under keeper.

76: 9-0 Fredrik Fevang [Andreas Hvidsten]

Strålende pasning av Hvidsten som finner Fevang på løp igjennom til høyre. Han drar av en mann med en skuddfinte, vender innover og plasserer ballen enkelt inn ved nærmeste stolpe fra 12 meter.

80: 10-0 Marius Bergsholm [Erlend Karlsen]

Karlsens corner fra venstre skaper klabb og babb i Falk-forsvaret, og ballen faller til slutt ned foran fotan til Bergsholm som ikke lar seg be i det hele tatt før han feier inn sitt fjerde for dagen med venstrefoten på halvspretten fra cirka fem meter.

87: 11-0 Henrik Landsverk [Fredrik Fevang]

Landsverk setter krona på verket etter godt forarbeid av Wetrhus, som slo en smart ball inn i boksen til Fevang. I sitt forsøk på et skudd på første flikket han i stedet ballen perfekt videre til Landsverk, som for en sjelden gang ikke gikk på kraft, men heller plasserte ballen komfortabelt inn i lengste fra hjørnet 10-meteren.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
Henrik Johansson Storli Keeper 8
Andreas Hvidsten Høyreback 8 1
Håvard Glosli Venstreback 8
Kjetil Aamodt Midtstopper 8
Amund Hansen Midtstopper 8 1
Erlend Karlsen Midtbane 8,5 2
Jørgen Haug Midtbane 7
Sigvald Wetrhus Høyreving 8 1 1
*Bjørn Erik Skjelbred Venstreving 9 3 2
Marius Bergsholm Spiss 9 4 1
Fredrik Fevang Spiss 7,5 2 3
Henrik Landsverk Innbytter 7,5 1
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX