A-laget - 2014

8. divisjon vår

Arnadal - Åsgårdstrand 2 4-3 (3-1)

Sletta, 14. mai 2014, : Ewald Dahlskjær, 7,00

Med en målkåt Jørgen Haug og aggressivt spill tok Arnadal kommandoen mot Åsgårdstrand 2 på Sletta, etter at bortelaget hadde tatt ledelsen på noe uheldig vis for vår del. Espen Aamodt, som vikarierte mellom stengene for Stian Øverby i første omgang, må ta på seg en viss del av skylda for 0-1, men Arnadal tok snart over initiativet. Haug satte inn et ekte hattrick før pause, og etter fortsatt Arnadal-press i starten av andre kunne Espen Aamodt øke på til 4-1 - hvilket ikke var mer enn det burde være. Det målet ble likevel ikke den spikeren i kista som vi hadde regnet med, for ÅIF kom voldsomt tilbake med en sluttspurt som nesten kostet Arnadal seieren. Og 2. omgangens keepervikar Andreas Hvidsten måtte varte opp med et par kvalifiserte redninger før hjemmelaget kunne ro en viktig seier i land.

Kamprapport og vurdering av Fredrik G. Fevang, se originalen på ArnadalFotball.net.

Målene

21: 1-1 Jørgen Haug [Andreas Hvidsten]

Aamodt slår en lang 5-meter som Bergsholm stusser til Hvidsten som er gjennom alene fra litt skrå vinkel. Keeper redder, og Jørgen setter returen.

26: 2-1 Jørgen Haug [Marius Bergsholm]

Meget godt forarbeid av Bergsholm som kommer fri på venstre kant og slår et perfekt tidlig innlegg på tvers langs bakken til Haug som kan bredside ballen i mål fra 6-7 meter.

36: 3-1 Jørgen Haug [Andreas Hvidsten]

Nydelig skåring der Hvidsten slår et langt frispark på bakre fra en dyp venstreposisjon, og Haug rykker seg fri og styrer ballen vakkert inn ved lengste på volley med høyre bredside.

57: 4-1 Espen Aamodt [Jon Arvid Daleng]

Daleng fører opp og fyrer av fra like utenfor 16-meter, skuddet blir delvis blokkert og ballen faller perfekt for Aamodt som dukker opp på bakre og banker inn 4-1 i lengste nettvegg med slegga fra ca. hjørnet av 5-meteren.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
Espen Aamodt Keeper 7,5 1
Kenneth Steen Olsen Høyreback 7,5
Henrik Landsverk Venstreback 8
Amund Hansen Midtstopper 7,5
Andreas Olsen Midtstopper 7,5
Andreas Hvidsten Midtbane 7,5 2
Jon Arvid Daleng Midtbane 8 1
Sigvald Wetrhus Høyreving 7,5
Eivind H. Gundersen Venstreving 7,5
Marius Bergsholm Spiss 7 1
*Jørgen Haug Spiss 8,5 3
Adrian Abrahamsen Innbytter -
Roy Daniel Larsen Ikke benyttet -
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX