A-laget - 2014

8. divisjon vår

Halsen 3 - Arnadal 0-7 (0-2)

Bergeskogen Kunstgress, 18. juni 2014, : Jan Ivar Aasrum, 8,00

Arnadal gikk ut stinne av selvtillit på Bergeskogen og tok, som instruert av coach Moe, tak i kampen fra første spark. Bare to minutter var gått da Fredrik Fevang spilte gjennom hurtigtoget Lars Kristian Larsen, for anledningen på høyre kant, og han var sikker i sin sak alene med keeper fra spiss vinkel. Etter et kvarters tid kom en litt mindre positiv Larsen-nyhet, da han kolliderte med keeper og måtte ut med en selvdiagnostisert lårhøne. Kampen jevnet seg noe ut, men vi var farligst de gangene vi var fremme på visitt, og etter 23 minutter legger Bergsholm en giftig ball på tvers bak Halsen-forsvaret som Fevang sniker til seg og setter i mål. Halsen har deretter sin beste periode, og Stian Øverby har en meget kvalifisert og viktig redning like før pause. I andre omgang prøver Halsen å ta tak i kampen, men blir i samme slengen stående veldig høyt, og snart begynner Arnadal å straffe hjemmelaget for dette med stadige løp gjennom forsvaret av spissene og kaptein Andreas Hvidsten. Sistnevnte putter sitt første for sesongen etter en Leonhardsen-aktig gjennomløping, og deretter følger fire elleville minutter der Fredrik Fevang noterer seg for to mål og en målgivende, og kampen er for alvor punktert. Mot slutten avslutter Marius Bergsholm målfesten med å lime ballen opp i krysset, og da hadde Halsen-forsvaret for lengst gått lei av denne ydmykelsen. Nok en bunnsolid laginnsats av Arnadal som befester sin posisjon på tabelltoppen - og i tillegg sikrer seg sesongens første smultring.

Kamprapport og vurdering av Fredrik G. Fevang og Amund Hansen, se originalen på ArnadalFotball.net.

Målene

2: 0-1 Lars Kristian Larsen [Fredrik Fevang]

Raskt og effektivt Arnadal-angrep der Fevang får vendt opp og sette fart mot Halsen-forsvaret, med gode løp fra både Bergsholm på venstre og Larsen på høyre. Fevang stikker ballen igjennom til sistnevnte som fosser fra backen sin og fra spiss vinkel inne i feltet avslutter med en pen utside bort i lengste.

23: 0-2 Fredrik Fevang [Marius Bergsholm]

Godt Arnadal-spill der Bergsholm drar seg fri på venstre kant og slår et skummelt, halvflatt innlegg mellom backfirer og keeper som skaper hodebry i Halsen-forsvaret. Fevang sniker seg mellom midtstopperne, får med seg ballen forbi bakerste mann, og skårer med et passe lavt skudd forbi den utrusende keeperen.

56: 0-3 Andreas Hvidsten [Henrik Landsverk]

Landsverk med et langt oppspill som finner veien gjennom hele Halsen-forsvaret, og en oppmerksom og løpsvillig Hvidsten tar med seg ballen alene mot mål før han avslutter med et überkontrollert skudd ned i lengste/venstre hjørne.

60: 0-4 Marius Bergsholm [Fredrik Fevang]

Nok en gang straffer Arnadal det høytstående Halsen-forsvaret. Denne gangen finner Hvidsten Fevang, som har trukket seg fri på høyre. Han setter fart ned mot dødlinja, og fra hjørnet av 16 slår han ballen på tvers mot Bergsholms kraftfulle løp. Bergsholm prøver seg først med et hodestøt, som blir halvklarert av keeper, før han setter returen kontant i mål med venstrefoten fra kloss hold.

62: 0-5 Fredrik Fevang [Stian Øverby]

Et langt utspill fra Øverby skaper alle slags problemer for Halsen-forsvaret, og en stopper stusser ballen bakover mot eget mål i duell med Bergsholm. Fevang er våken, snapper med seg ballen, går rundt keeper og triller ballen inn med venstrefoten fra 10 meter.

64: 0-6 Fredrik Fevang [Andreas Hvidsten]

Arnadal får frispark rundt enden av midtsirkelen, og Hvidsten og Fevang er synkroniserte og kjappe i tankegangen når førstnevnte vipper ballen kjapt over forsvaret og sistnevnte løper igjennom og skårer med en pen lobb over den utrusende keeperen fra ca. 18 meter.

81: 0-7 Marius Bergsholm [Fredrik Fevang]

God forechecking av Fevang som blokkerer et oppspill fra Halsen-midtstopperen, hvorpå ballen havner rett i fotan til Bergsholm, som har plass til å utfordre. Han feier forbi sistemann som varm kniv i smør og avslutter dette målkalaset med å sette ballen kontrollert opp i lengste/høyre kryss.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
Stian Øverby Keeper 8 1
Adrian Abrahamsen Høyreback 8
Henrik Landsverk Venstreback 7,5 1
Andreas Olsen Midtstopper 8
Amund Hansen Midtstopper 8
Andreas Hvidsten Midtbane 8,5 1 1
Eivind H. Gundersen Midtbane 8
Lars Kristian Larsen Høyreving 8 1
Sigvald Wetrhus Venstreving 7,5 Gult kort
Marius Bergsholm Spiss 8 2 1
*Fredrik Fevang Spiss 9 3 3
Simen Birkelund Innbytter 7
Erik Emil Bratten Innbytter 6,5
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX