A-laget - 2014

8. divisjon vår

Arnadal - Andebu 2 4-2 (2-0)

Sletta, 26. mai 2014, : Jan Egil Kaase, 4,50

Et hevnlystent Arnadal tok umiddelbar kontroll over dette lokaloppgjøret, og takket være en heit Marius Bergsholm tok vi ledelsen allerede etter fire minutter. Andebu prøvde å svare, men hadde problemer med å få etablert noe spill mot Arnadals gode midtbane, og bakerst ryddet forsvarsfireren godt opp. Den ene ordentlige sjansen bortelaget kom til, ble reddet mesterlig av Stian Øverby. Så etter 36 minutter skåret en friskmeldt Fredrik Fevang et av sine beste mål noensinne på en hel volley fra 40 meter, og til og med Andebu-spillerne måtte gratulere. Det kunne blitt flere mål i første omgang, da både Fevang, Bergsholm og Karlsen hadde mulighet til å øke. Men Bergsholm punkterte i praksis kampen med to mål i løpet av de første ti minuttene etter pause, og beviste med det at han har funnet tilbake til storformen fra 2012-sesongen. Andebu kom tilbake med to reduseringer på slutten, men det var mer takket være den svært ujevne (for å si det mildt) dommeren Jan Egil Kaase enn godt spill fra bortelagets side. For andre kamp på rad dømte Kaase nemlig en høyst tvilsomt straffe for hands mot Arnadal, da Amund Hansen ikke rakk å amputere armen på et skudd med retning kroppen hans. Hjemmelaget hadde imidlertid få problemer med å ro i land seieren, og den gjorde godt etter arbeidsuhellet mot Flint 3 sist.

Kamprapport og vurdering av Fredrik G. Fevang, se originalen på ArnadalFotball.net.

Målene

4: 1-0 Marius Bergsholm [Sigvald Wetrhus]

Wetrhus stusser igjennom, og Bergsholm fosser forbi bakerste mann og skårer med en velplassert utside inn ved nærmeste.

36: 2-0 Fredrik Fevang

Andebus keeper har tatt med seg ballen like utenfor 16 for å slå et langt utspill, men får ikke nok høyde på ballen, som havner rett i fanget på Fevang som står et par meter foran midtsirkelen og smeller til på hel volley med høyre. Ballen får en vanvittig fart og fyker over/forbi en forfjamset keeper før den spretter på 5-metersstreken og i mål. Utvilsomt årets mål så langt - sorry, Skjelbred!

46: 3-0 Marius Bergsholm [Sigvald Wetrhus]

Bergsholm fortsetter å herje med Andebu-forsvaret med sin fart og styrke. Nok en gang er det Wetrhus som står for forarbeidet, og nok en gang kriger Bergsholm seg forbi bakerste mann litt til venstre før han skjærer inn og avslutter med et kontant skudd i lengste nettvegg.

55: 4-0 Marius Bergsholm [Henrik Landsverk]

Et langt frispark fra Landsverk blir feilberegnet av Andebu-stopperne, Bergsholm sniker seg bak linja og fullfører sitt hattrick idet han nikker ballen over den utrusende keeperen.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
Stian Øverby Keeper 7,5
Adrian Abrahamsen Høyreback 7,5
Erik Emil Bratten Venstreback 8
Amund Hansen Midtstopper 7,5
Henrik Landsverk Midtstopper 7,5 1
Andreas Hvidsten Midtbane 8
Erlend Karlsen Midtbane 8
Eivind H. Gundersen Høyreving 7,5
Sigvald Wetrhus Venstreving 7,5 2
*Marius Bergsholm Spiss 9 3
Fredrik Fevang Spiss 7,5 1
Simen Birkelund Innbytter 7
Erlend Troøien Innbytter -
Jon Arvid Daleng Innbytter -
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX