A-laget - 2015

7. divisjon

Falk 2 - Arnadal 3-9 (1-2)

Lystlunden kunstgress, 27. april 2015

Gamlegutta på Falk 2 klarte å få til en viss spenning på den vind- og solfylte Lystlunden, men til slutt sørget Arnadal for de sifrene som spillermateriellet skulle tilsi, takket være en vanvittig sluttspurt hvor målene rant inn. Dermed har guttane åpna kontoen i 7. divisjon, men det er mildt sagt fremdeles mye rusk i maskineriet. Godt spill av kriger Haug og løper Hvidsten på midten la grunnlaget.

Arnadal tok oppskriftsmessig ledelsen etter bare 3 minutter da Karlsen fant Bergsholm som skåret sikkert. Men selv om vi var best i det meste når det gjaldt banespill, skulle motvinden og en ekstremt lav sol snart skape problemer for oss, og da særlig stopperduo Hansen/Bue. Førstnevnte satte like godt ballen i eget nett etter en duell med sola, men Arnadal slo tilbake umiddelbart og viste fine takter resten av første omgang. I andre omgang var Bergsholm nesten like kjapt ute av startblokka som i første, og dermed hadde vi en tilsynelatende solid 3-1-ledelse. Men så klarte et slitent Falk 2 å slå tilbake, hovedsakelig takket være en kvikk og skapende spiss og et offsidemål. Etter dette sleit Arnadal med å få til noe særlig godt spill, før dagens bestemann Jørgen Haug dukket opp og skrudde ballen i lengste hjørne. På stillingen 4-3 og kort tid igjen dyttet Falk 2 opp laget i et siste desperat forsøk, men falt i stedet fullstendig sammen defensivt, og Fredrik Fevang fikk rom og anledning til å putte hattrick på 10 minutter. Og med ett mål hver fra de to Erlend-ene i tillegg ble til slutt sifrene overlegne – og smått parodiske – mot et lag som fort kan bli dumpekandidat i årets 7. divisjon.

Kampreferat av Fredrik Fevang, karakterer av Fredrik Fevang og Amund Hansen, se originalen på ArnadalFotball.net.

Målene

3: 0-1 Marius Bergsholm [Erlend Karlsen]

Karlsen med en fin stikker til Bergsholm som har trukket seg fri til venstre og avslutter godt og lavt med keiva fra like innenfor 16-meteren.

14: 1-2 Andreas Hvidsten [Fredrik Fevang]

Godt spill der Gundersen finner Fevang på vei inn i boksen til venstre. Han vender opp med en skuddfinte og slår en smått genial pasning inn og på tvers bak forsvaret hvor Hvidsten kommer fra høyre og bredsider inn sitt andre for sesongen fra spiss vinkel.

50: 1-3 Marius Bergsholm [Andreas Hvidsten]

Hvidsten sender Bergsholm ut i løpeduell mot en forsvarer som sliter med oksen i ryggen og surrer det til sammen med egen keeper som ruser ut. Bergsholm er tålmodig og sterk når han får en tå på ballen og setter inn sitt andre for dagen.

70: 3-4 Jørgen Haug [Fredrik Fevang]

Fevang blir stoppet på vei inn i feltet, men ballen triller ut til Haug som fra hjørnet av 16 skrur ballen vakkert og karakteristisk bort i lengste hjørne før han løper og feirer med sitt eget fantasipublikum borte i svingen.

3-5 Fredrik Fevang [Henrik Landsverk]

Arnadal kontrer og Fevang får til slutt taklet ballen ut til Landsverk som kommer fri til venstre i boksen og fyrer av et skudd som keeper må slippe. Fevang følger opp returen med venstrefoten fra 7 meter.

3-6 Erlend Karlsen

Klabb og babb før ballen havner hos Karlsen på drøyt 20 meter. Han fyrer av et hardt og flatt skudd som fyker i mål ved siden av en perpleks keeper.

3-7 Fredrik Fevang [Henrik Landsverk]

Landsverk, som igjen er på farten på venstre, slår ballen flatt inn til Fevang som fra rundt 20 meter feier inn sitt andre for dagen med et lavt skudd med utoverskru som lurer keeper og sniker seg inn til høyre.

3-8 Erlend Troøien [Andreas Hvidsten]

Hvidstens tredje og kanskje beste assist for dagen kommer når han kombinerer fint med den offensive backen Troøien: Hvidsten vipper ballen over Falks venstreback idet Cafu kommer rundt, tar med seg ballen inn mot 5-meteren og banker den inn på halvvolley over keeper.

3-9 Fredrik Fevang [Andreas Hvidsten]

Så var Falk-keeperens 10-minutters mareritt over. Hvidsten slår et slags innlegg/skudd inn fra høyre som keeper fomler ut i fanget på Fevang som fra kloss hold kan sette inn sitt 73. hattetriks for Arnadal.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
Henrik Johansson Storli Keeper 8
Erlend Troøien Høyreback 7 1
Henrik Landsverk Venstreback 7,5 2
Magnus Bue Midtstopper 7,5
Amund Hansen Midtstopper 7
Erlend Karlsen Midtbane 7,5 1 1
*Jørgen Haug Midtbane 8 1
Andreas Hvidsten Høyreving 8 1 3
Eivind H. Gundersen Venstreving 7
Marius Bergsholm Spiss 7,5 2
Fredrik Fevang Spiss 7 3 2
Adrian Abrahamsen Innbytter 8
Truls Andresen Innbytter -
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX