A-laget - 2015

Treningskamper

Sem - Arnadal 2-6 (1-5)

Tønsberg gressbane, 23. mars 2015

Arnadal åpnet forsesongen med en treningskamp mot Sem på Tønsberg gressbane. Sem rykket som kjent ned fra 5. divisjon under den Arnadal-aktuelle treneren Svein Andreassen i fjor, men hadde også et nyoppstartet rekruttlag i det såkalte 9. divisjon. Så etter at A-laget falt sammen i høst, er dette nå Sems nye A-lag.

Kampen åpnet jevnt, men ble til slutt en liten oppvisning av et velspillende Arnadal-lag og deres WoMD på topp, ved navn Marius Bergsholm. Sem hadde ikke noe svar på hans gjennombruddshissighet og giftige avslutninger, og i tillegg ble de litt for lette mot Arnadals rutinerte og tekniske midtbane anført av Erlend Karlsenovic.

Ellers rundt på banen der gjorde Håvard Glosli en god figur som keepervikar, Ricky Dammen på stopperplass viste at en Dammen er en Dammen er en Dammen (han puttet til og med et mål før han måtte ut med en liten kneskade), og Fredrik Fevang var tilbake i spill etter flere måneder på sidelinja. Han var tydelig rusten, men puttet et fint mål som kan tyde på at han ikke har glemt gamle kunster. Vi hadde også en debutant på benken, Magnus Bue, som kom inn på backplass og gjorde sine saker fornuftig. Og som om ikke det var nok, tredde coach Kenneth Moe på seg de bittesmå fotballskoene sine igjen og gjorde et aldri så lite comeback på slutten. Dette ser kanskje ikke så mørkt ut likevel?

Kamprapport og vurdering av Fredrik Fevang, se originalen på ArnadalFotball.net

Målene

1-1 Marius Bergsholm [Henrik Landsverk]

Landsverk slår igjennom Bergsholm med en lang ball, og Bergsholm flyr lett fra Sem-forsvaret før han setter ballen forbi en noe merkelig plassert keeper.

1-2 Rikard Dammen

Klabb (og litt babb) etter en corner før Dammen får stå alene på 19 meter og fyre av en venstrevolley som seilte opp i nettaket over en dekket Sem-keeper.

1-3 Marius Bergsholm [Erlend Karlsen]

Karlsen er sterk i gjenvinningen når han snapper et oppspill fra keeper på midten og trer en perfekt ball igjennom til Bersholm som løper mellom stopperne og skårer sikkert.

1-4 Marius Bergsholm [Andreas Hvidsten]

Hvidsten med en vakker ball igjennom til Bergsholm som løper seg fri for n-te gang i omgangen og fullfører sitt hattrick med en pen lobb.

1-5 Fredrik Fevang

Fevang blir spilt opp sentralt av Daleng, vender innover og dribler litt rundt utenfor 16-meteren før han kommer seg fri til venstre i boksen og skårer med et meget godt skudd opp i nærmeste med venstreslegga.

2-6 Marius Bergsholm [Andreas Hvidsten]

Hvidsten med en fin stikker på høyre til Bergsholm som kommer seg fri på spiss vinkel i boksen og avslutter glimrende ned i lengste.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
Håvard Glosli Keeper 7,5
Jon Arvid Daleng Høyreback 8
Henrik Landsverk Venstreback 7,5 1
Rikard Dammen Midtstopper 8 1
Amund Hansen Midtstopper 7,5
Andreas Hvidsten Midtbane 8 2
Erlend Karlsen Midtbane 8,5 1
Eivind H. Gundersen Høyreving 7
Sigvald Wetrhus Venstreving 7
*Marius Bergsholm Spiss 9 4
Fredrik Fevang Spiss 6,5 1
Magnus Bue Innbytter 7
Kenneth Moe Innbytter -
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX