A-laget - 2014

Treningskamper

Nordstrand 3 - Arnadal 1-5 (1-3)

Niffen, Oslo, 5. april 2014

Et spennende Arnadal-lag sørget for seier i klubbens første 11-erkamp på seniornivå i Oslo da Fredrik Fevangs gamle lagkamerater Nordstrand 3, anført av spillende trener Richard Hellerud, ble slått 5-1 på lørdag. På grunn av mange forfall var det en nykomponert 11-er med innlånte karer som Petter Bruer Hanssen og Håkon Mørk som stilte for Arnadal, og når i tillegg gamle storheter som Jørgen Haug og Espen Aamodt var tilbake på banen, hadde Arnadal nok av slagkraft til å ta seg av et noe svekket hjemmelag. Første omgang var relativt jevnspilt, men Arnadal spilte seg sakte men sikkert til et overtak og tok ledelsen da Petter Bruer Hanssen bøyde et frispark over muren etter at Espen Aamodt ble felt på vei igjennom. Deretter satte Fredrik Fevang inn vårt andre for dagen før den gamle ringreven Richard Hellerud reduserte til 1-2 med en fin lobb. Like før pause vartet Arnadal opp med kampens angrep, som ble avsluttet av Espen Aamodt på bakre stolpe. Dermed sto det 1-3 til pause, og i andre omgang malte bortelagets midtbane, anført av Bjørn Erik Skjelbred, hjemmelaget i senk. Nordstrand hadde ikke mer enn et par småfarligheter å komme med, og at Arnadal pyntet på resultatet to ganger, var ikke mer enn det måtte være ut fra spill og sjanser. Kvelden ble avsluttet med behørig feiring på Lompa og videre skjenking på Ivars kro.

Kamprapport og vurdering av Fredrik G. Fevang, se originalen på ArnadalFotball.net.

Målene

0-1 Petter Bruer Hanssen [Espen Aamodt]

Aamodt blir spilt igjennom av spissmakker Fevang og blir felt av bakerste mann på omlag 22 meter. Frisparket skrur tidligere Start-proff Bruer Hanssen vakkert over muren og opp i venstre hjørne.

0-2 Fredrik Fevang [Andreas Hvidsten]

Hvidsten med fint forarbeid på høyre legger ballen flatt inn på tvers til Fevang som like innenfor boksen vender rundt og avslutter med en lavt skudd som sniker seg inn til venstre.

1-3 Espen Aamodt [Andreas Hvidsten]

Glimrende spill av Arnadal der Hanssen fører opp sentralt, spiller vegg med Fevang og slipper ballen ut på høyre til Hvidsten som deretter slår en perfekt ball på tvers i boksen hvor Hanssen, Fevang og Aamodt står i kø for å score. De to førstnevnte "hopper" over, og Aamodt setter ballen i nota.

1-4 Petter Bruer Hanssen

Nytt kremmerhus av Hanssen som får ballen på 25 meter etter en klarering, demper ballen på brystet og hamrer den i mål på volley bak en forfjamset keeper.

1-5 Erlend Karlsen [Andreas Hvidsten]

Med en sexy dragning skaffer Karlsen seg rom utenfor boksen, og deretter feier han av gårde et skudd som skifter retning på en forsvarsspiller og setter keeper ut av spill.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
Stian Øverby Keeper 7,5
Adrian Abrahamsen Høyreback 8
Henrik Landsverk Venstreback 6,5
Amund Hansen Midtstopper 7,5
Håkon Mørk Midtstopper 8
Andreas Hvidsten Midtbane 8 3
Bjørn Erik Skjelbred Midtbane 8
Erlend Karlsen Høyreving 7,5 1
*Petter Bruer Hanssen Venstreving 8,5 2
Jørgen Haug Spiss 6,5
Fredrik Fevang Spiss 7,5 1
Espen Aamodt Innbytter 7,5 1 1
Erik Thengs Horntvedt Innbytter 7,5
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX