A-laget - 2014

8. divisjon vår

Arnadal - Re FK 2 12-2 (3-2)

Sletta, 25. juni 2014, : John Demir, 7,00

Det som må være i nærheten av tidenes sterkeste Arnadal-tropp, var det Re 2 sto overfor på Sletta onsdag − og det til tross for at Bjørn Erik Skjelbred måtte kaste inn håndkledet i siste stund. Med navn som Fredrik Fevang, Marius Bergsholm, Espen Aamodt og Lars Kristian Larsen i løperrekka (på papiret i en 4-4-2-formasjon, men som antakelig føltes som 4-2-4 for Re-forsvaret) var det ikke høy odds på at det skulle bli målrikt her, og allerede etter drøye kvarteret ledet vi 3-0 og så ut til å ha punktert kampen. Men Re skal ha for god innsats og lagmoral i første omgang, og de kom tilbake to ganger etter to cornere − som ikke akkurat er vår sterkeste side. I andre omgang satte vi dog alle kluter til på nytt, og da var kampen snart punktert for alvor. 9-0 ble stillinga i løpet av de siste 45, og Re kan neppe klage på resultatet heller. Det var masse fint offensivt spill og løpsvilje fra hele den blå gjengen. Fredrik Fevang var som så ofte før den heiteste på grøten foran mål og noterte seg for 5 mål, mens Espen Aamodt storspilte, særlig i første, og fikk med seg to mål og en målgivende for det. For øvrig var både mål, målgivende og de gode prestasjonene jevnt fordelt. Eneste skår i gleden var at Stian Øverby fikk et meget strengt idømt rødt kort ti minutter før slutt, mens Sigvald Wetrhus dro på seg sitt tredje gule. Dermed er begge disse i prinsippet ute til toppoppgjøret mot Sporty i august.

Kamprapport og vurdering av Fredrik G. Fevang og Amund Hansen, se originalen på ArnadalFotball.net.

Målene

5: 1-0 Fredrik Fevang [Marius Bergsholm]

Arnadal tar ledelsen etter bare 5 minutter når Bergsholm spiller igjennom Fevang til venstre, og han drar av bakerste mann med en skuddfinte med venstre, drar seg videre inn og forbi keeper og skårer med et lavt skudd forbi et par mann på vei tilbake for å dekke det åpne målet.

10: 2-0 Espen Aamodt [Andreas Olsen]

En perfekt lang ball fra Olsen finner Aamodt på venstre. Han skjærer inn og ser opp etter alternativer før han setter en frekk tunnel på Res keeper fra 10 meter og spiss vinkel.

16: 3-0 Fredrik Fevang [Espen Aamodt]

Nydelig skåring der Aamodt finner rom på venstre og legger et utsøkt innlegg til Fevang som har trukket seg fri på første og header ballen i bakken og i nettet under keeper.

47: 4-2 Marius Bergsholm [Andreas Hvidsten]

To minutter ut i andre setter Bergsholm det forløsende 4-2-målet da han tar med seg en lang ball fra Hvidsten forbi en forsvarer og ned mot dødlinja for så å avslutte med et overraskende og kontant skudd ned ved lengste stolperot med høyreslegga fra særs spiss vinkel.

50: 5-2 Fredrik Fevang

Fevang blir tatt av keeper på vei igjennom, og dommeren dømmer frispark ti centimeter utenfor 16-meteren og et stykke til venstre for mål. Fevang setter ballen vakkert over muren og i mål en knapp meter fra venstre kryss.

56: 6-2 Fredrik Fevang [Eivind H. Gundersen]

Klassisk Arnadal-skåring der Gundersen bruker venstra til å slå en strålende ball igjennom til Fevang, som løper igjennom mellom midtstopperne, går rundt den utrusende keeperen og setter ballen i det tomme målet med venstrefoten.

66: 7-2 Erlend Karlsen (str)

Karlsen leker seg med fortumlede Re-forsvarere inne i boksen og drar til slutt tunnel på en av dem før nestemann klipper han ned. Tar straffa sjøl, og setter den komfortabelt inn til venstre.

70: 8-2 Espen Aamodt [Lars Kristian Larsen]

Strålende forarbeid av Larsen som rutsjer nedover høyrekanten så venstrebacker ligger strødd, og deretter slår et flatt innlegg på tvers av mål der Fevang, Aamodt og Birkelund står i kø for å skåre. Aamodt fikk æren, et hestehode foran Birkelund.

78: 9-2 Fredrik Fevang [Lars Kristian Larsen]

Nytt supert forarbeid av Larsen, og denne gangen slår han ballen 45 grader ut til Fevang, som har trukket seg fri og skårer kontrollert med høyrefoten fra 10 meter, ned til venstre.

83: 10-2 Sigvald Wetrhus [Henrik Landsverk]

Arnadal rister av seg den urimelige utvisningen av Øverby ved å gå rett i angrep. Landsverk finner Wetrhus med en lang ball, og Siggy gjør resten selv: dribler av en back og setter tunnel på en keeper fra like innenfor 16.

89: 11-2 Lars Kristian Larsen [Jon Arvid Daleng]

Larsen får sitt velfortjente mål når han spilles fri på høyre av Daleng, skjærer innover i feltet og avslutter med en smart bredside inn ved nærmeste.

90+2: 12-2 Jon Arvid Daleng [Fredrik Fevang]

Arnadal ruller opp fra høyre, Fevang vender utenfor 16 og slår ballen ut til Daleng som fra 19 meter får tid til å prikke ballen opp i høyre hjørne via en keeperhanske og en tverrligger.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
Stian Øverby Keeper 7 Rødt kort
Andreas Hvidsten Høyreback 7,5 1
Henrik Landsverk Venstreback 7 1
Andreas Olsen Midtstopper 7,5 1
Amund Hansen Midtstopper 7,5
Jon Arvid Daleng Midtbane 7,5 1 1
Erlend Karlsen Midtbane 8 1
Lars Kristian Larsen Høyreving 8,5 1 2
Espen Aamodt Venstreving 8,5 2 1
Marius Bergsholm Spiss 7,5 1 1
*Fredrik Fevang Spiss 9 5 1
Eivind H. Gundersen Innbytter 7,5 1
Sigvald Wetrhus Innbytter 7 1 Gult kort
Simen Birkelund Innbytter -
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX