A-laget - 2014

8. divisjon vår

Arnadal - Nesjar 2 8-3 (4-1)

Sletta, 25. august 2014, : Arild Jensen, 7,00

Det var langt fra noen prikkfri kamp på Sletta når Nesjar og Arild Jensen kom på besøk, men mange fine mål ble det i alle fall. Arnadal var effektive og til tider telepatiske på den siste tredelen, selv om banespillet for øvrig haltet og gikk litt. Og kampen i kampen, mellom Nesjar-kaptein Adrian Eliassen og hans to gamle lagkamerater Jørgen Haug og Henrik Landsverk, ble utvilsomt vunnet av sistnevnte duo, som begge noterte seg for mål og målgivende. Målgivende ble det også på Andy Hvidsten - hele tre på rappen, mens Fredrik Fevang på sin side skåret sitt fjerde hattrick for sesongen. Sifrene ble til slutt hockeyaktige, men kampen sto likevel og vippet en periode i andre omgang da Nesjar reduserte til 5-3, og Arnadal fullstendig ga fra seg initiativet. Da var Stian Øverby god å ha, og stopperne Amund Hansen og Marius Bergsholm ryddet bra unna før Arnadal fikk skrudd sammen en sluttspurt av dimensjoner og punkterte kampen med tre mål på de siste seks minuttene. Særlig kudos også til Sigvald Wetrhus, som kom inn igjen på slutten og bidro til å snu matchen tilbake. Og til Henrik Landsverk, som etter et par til dels grove feil bakover herjet på venstrekanten på slutten.

Kamprapport av Fredrik Fevang. Karakterer av Fredrik Fevang og Amund Hansen, se originalen på ArnadalFotball.net.

Målene

13: 1-0 Sigvald Wetrhus [Andreas Hvidsten]

Arnadal tar ledelsen! Et fint opprullet angrep der Fevang får vendt opp ute til venstre og spiller ballen inn sentralt til Hvidsten som fyrer av på dirrer'n fra et par og tjue meter. Treffet er godt, og keeper må ned til høyre for å redde, men gir samtidig en retur som - vekten hans tatt i betraktning - blir umulig å nå for ham. Da er Wetrhus våkent frempå og setter ballen i mål med venstre fra spiss vinkel.

24: 2-0 Fredrik Fevang [Andreas Hvidsten]

En corner fra Hvidsten fra høyre blir halvklarert ut i feltet av en Nesjar-stopper. Der står Fevang alene og skaffer seg rom med en skuddfinte med venstre før han setter inn 2-0 opp til høyre i målet med motsatt fot fra 10 meter.

38: 3-1 Jørgen Haug [Andreas Hvidsten]

Hvidsten noterer seg for et hattrick i målgivende når han svinger et dypt frispark fra venstre inn i boksen hvor Haug viser styrke og besluttsomhet når han kommer seg fri og styrer ballen vakkert i hjørnet med skallen fra rundt straffemerket.

45: 4-1 Erlend Karlsen [Fredrik Fevang]

Veterantrioen Hansen/Fevang/Karlsen viser prov på førsteklasses kjemi når Hansen slår et langt oppspill mot Fevang, som har trukket seg fri i mellomrommet foran det lave Nesjar-forsvaret. Karlsen stikker i bakrommet mellom back og stopper og får ballen stusset igjennom fra Fevang før han avslutter med et usedvanlig velplassert venstrebeinsskudd fra meget spiss som går på tvers av mål og inn via stolpen.

53: 5-1 Fredrik Fevang [Jørgen Haug]

Jørgen Haug blir spilt gjennom på høyre når Arnadal kontrer, og med Fevang på vei inn i boksen slår han et innlegg som er så utsøkt at det går rundt backen, over stopperen på første stolpe og formelig lander på pannebrasken til Fevang - utenfor rekkevidde for keeper. Fevang matcher innlegget med å styre ballen pent ned i venstre hjørne. Et vakkert og klassisk Arnadal-mål!

84: 6-3 Fredrik Fevang [Jon Arvid Daleng]

Det lille som hadde kommet av nerve i kampen etter Nesjars redusering til 5-3, ble effektivt strupet da Daleng slo inn en corner fra venstre som Eliassen halvklarerte ved å heade den rett ned i beina på Fevang, som fra 5 meter vendte og skøyt en halvvolley med venstre som snek seg inn via/under hanskene på keeper.

87: 7-3 Erlend Karlsen [Henrik Landsverk]

Så starter Henrik Landsverk-show! Med fart, kraft og vilje fliser han nedover venstrekanten, og selv om Nesjar-kaptein Eliassen tar det personlig og gjør sitt beste for å stoppe ham, kommer Landsverk seg fri og ned til dødlinja hvor han slår perfekt 45 grader ut til Karlsen som fra like innenfor boksen legger ballen over på høyre og skårer sitt andre for dagen med å prikke ballen nydelig opp i nærmeste kryss.

89: 8-3 Henrik Landsverk [Jørgen Haug]

Haug med nok et godt forarbeid på høyre, denne gangen er innlegget flatt mellom stoppere og keeper, og på bakre kommer Landsverk med velkjent besluttsomhet og setter inn dagens siste mål med en kontant bredside.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
Stian Øverby Keeper 7,5
Adrian Abrahamsen Høyreback 7,5
Henrik Landsverk Venstreback 7 1 1
Marius Bergsholm Midtstopper 8
Amund Hansen Midtstopper 8
*Andreas Hvidsten Midtbane 8 3
Jon Arvid Daleng Midtbane 7 1
Sigvald Wetrhus Høyreving 8 1
Erlend Karlsen Venstreving 8 2
Jørgen Haug Spiss 8 1 2
Fredrik Fevang Spiss 8 3 1
Erlend Troøien Innbytter 6,5
Simen Birkelund Innbytter 7
Thomas Tuft Innbytter 6,5
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX