A-laget - 2015

7. divisjon

Tjøme - Arnadal 3-4 (2-1)

Ormelet kunstgress, 12. oktober 2015, : Ivar Eriksen, Flint, 7,00

For fjerde bortekamp på rad trakk Arnadal det lengste strået i en jevn og tett affære. Kampen hadde bare akademisk betydning, ettersom Tjøme og Arnadal ville bli henholdsvis nr. 4 og 3 på tabellen uansett utfall, men Arnadal jaktet en mulig rekord, og våre gutter skal ha honnør for å komme tilbake og vinne en kamp der vi lå under i rundt 80 minutter. Det hele begynte med et merkelig mål til hjemmelaget: Akkurat idet en ball ble spilt igjennom til en mistenkt offsideplassert spiller, lød det en fløyte fra 7-erbanen ved siden av, og alle Arnadal-spillerne stoppet opp. Dommer Ivar Eriksen fra Flint bedyret imidlertid at han ikke hadde blåst i noen fløyte idet Tjøme-spissen formelig spaserte ballen i mål. Arnadal slo tilbake til 1-1 ved Larsen, men Tjøme gjenerobret ledelsen bare minutter senere da deres raske venstrekant tok Bergsholm på senga og skåret sikkert alene med Storli. Resten av første omgang var det stillingskrig, og Arnadal kom seg bare til noen halvsjanser ved Larsen (gjennomløping) og Fevang (heading etter corner).

I andre omgang giret bortelaget opp et hakk, anført av midtbanegeneral Jørgen Haug. Da Sigvald Wetrhus ble taklet hardt (men muligens rent) av en overivrig keeper, pekte Eriksen på straffemerket. Fevang gjorde seg klar, men hans straffe var i perfekt høyde for keeper som gjettet riktig og rettet opp sin egen feil. Utligningen skulle likevel komme, for når Fevang misset med høyrefoten, skåret i stedet Larsen med tissen etter innlegg fra Hvidsten. Ikke siden 2008 har Hvidstens sikte vært like godt innstilt mot mannekjønnet. Nå var Arnadal i flytsonen, mens dommeren var i straffehumør: Både Jørgen Haug og Tjømes eksekutør satte sine 11-metere, og dermed var stillingen på ny uavgjort i en kamp som hadde hatt tre straffer, seks mål og flust av harde dueller, før Fredrik Fevang til slutt satte inn vinnermålet med fem minutter igjen å spille.

Kampreferat og karakterer av Fredrik Fevang, se originalen på ArnadalFotball.net.

Målene

1-1 Lars Kristian Larsen [Fredrik Fevang]

Fevang med godt forarbeid på høyrekanten dribler av en back og finner Larsen på bakre med et hardt og presist innlegg. Legen ofrer noen hjerneceller og header ballen kontant i nettet fra spiss vinkel og kloss hold.

2-2 Lars Kristian Larsen [Andreas Hvidsten]

Nok en gang er Larsen giftig på innlegg, denne gangen fra kaptein Hvidsten som slår snedig inn fra høyre. Larsen er aggressiv og målkåt (bokstavelig talt) når han skårer med stanga på første stolpe.

2-3 Jørgen Haug (str) [Fredrik Fevang]

Larsen spilte en smart stikker igjennom til Fevang, og Tjøme-keeperen kom på for andre gang hardt og uforsiktig ut. Dommeren pekte på nytt på straffemerket, og denne gang var det Jørgen Haug som skrittet opp. Hans straffe var hard og velplassert nok til at keeper ikke klarte å holde ballen inne.

3-4 Fredrik Fevang [Jørgen Haug]

Tjøme-forsvaret støter høyt når Haug blir spilt opp feilvendt og legger igjen til Fevang som ser sitt snitt til å stikke igjennom med et frekt og godt førerspark. Han holder forsvarerne bak seg og skårer med en liten utside forbi den utrusende keeperen fra 15 meter.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
Henrik Johansson Storli Keeper 7
Marius Bergsholm Høyreback 7
Henrik Landsverk Venstreback 7
Kjetil Aamodt Midtstopper 6,5
Amund Hansen Midtstopper 7
Erlend Karlsen Midtbane 7
Jørgen Haug Midtbane 8 1 1
Andreas Hvidsten Høyreving 7 1
Sigvald Wetrhus Venstreving 6,5
*Lars Kristian Larsen Spiss 8 2
Fredrik Fevang Spiss 8 1 2
Benjamin Johnsen Innbytter 6,5
Sander Moe Havnaas Innbytter 7,5
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX