Nyheter

Her legger vi ut aktuell informasjon fra fotballgruppa.

Tap mot Borre,

Karsten Dahl, 21. mai 2017 20:40

Dagen etter nasjonaldagen skulle vi ta imot Borre til duell i seriespillet. Vi kom godt i gang og spilte jamnt med Borre. Midtveis i omgangen fikk Borre et mål. Noen minutter senere burde vi ha fått straffe, men det fikk vi ikke fordi dommeren ikke så situasjonen. Det ble stående 0-1 til pause.

I andre omgang presset Borre fra start og fikk et frispark fra ca 20 meter. Ballen kom inn til klynga som sto foran mål. Keeper hadde hendene på ballen på bakken, men en Borrespiller sparket ballen ut av hendene og i mål. Dommeren så ikke denne situasjonen heller. Resten av omgangen vippet det begge veier. Vi er heldige som har en god keeper. Vi spilte veldig bra i første omgang, men i andre omgang var vi ikke fullt så gode.

» Les mer

Jevnere enn resultatet sier,

Karsten Dahl, 5. mai 2017 22:36

I dag reiste vi til Andebu for å møte andrelaget. Det skulle vise seg at de er bedre enn førstelaget. Vi var litt bakpå de første minuttene, men klarte å holde Andebu unna nettet. Ettervert kom vi mer med og det ble en jamn omgang som vippet begge veier. Vi hadde noen flotte målsjanser, til og med stolpe og ut. Andebu fikk 2 mål før pause.

I andre omgang var vi med fra start og det ble muligheter til begge lag. Halvveis ut i omgangen fikk Andebu et mål til. De sju siste minuttene var det ett lag som spillte fotball og det var Arnadal. Andebu hadde mer enn nok med å forsvare seg. Etter så mange sjanser som vi hadde var det ikke meningen at Arnadal skulle få mål i dag. Kampen sett under ett var det to jamngode lag som møttes.

» Les mer

Beste kampen på lenge,

Karsten Dahl, 28. april 2017 22:22

I dag fikk vi besøk av Andebu som gikk hardt ut og presset godt de første minuttene. Etter hvert kom vi mer med i spillet og var veldig gode. Etter 17 min fikk Andebu ett mål. Etter 20 min sendte Mari ballen til Maritha, som sendte ballen til venstre for keeper til utligning. Minuttet etter sendte Maritha ballen til Michell, som sparket ballen til venstre for keeper til 2-1. Et par minutter senere utlignet Andebu. Så i det 30. minutt fikk Maritha ballen og dundret ballen i mål til høyre for keeper så vi ledet 3-2 til pause. Et flott skudd. Andre omgang startet som den første, med press fra Andebu. De fikk to kjappe mål og ledet 3-4. Deretter var det mange muligheter til begge lag utover i kampen, men det endte 3 - 4. Dette er den beste kampen vi har spilt på lenge. Vi spillte veldig bra som lag og hadde en flott innsats. Resultatmessig kunne denne kampen gått begge veier.

» Les mer

Ballen ville ikke i mål,

Karsten Dahl, 22. april 2017 22:09

Da er fotballsesongen i gang og vi reiste til Åsgårdstrand for å spille den første seriekampen. Vi startet godt og var spillemessig bedre enn motstanderen de første 10 minuttene. Deretter jamnet spillet seg ut. Vi hadde noen store sjanser i første omgang, men ballen ville ikke i mål. I andre omgang var det jamnt fra start. Vi hadde noen kjempesjanser og etter 15 minutter fikk Line ballen og sendte den til venstre for keeper til 2-1. Dette var en spennende kamp å se på. Vi var spillemessig gode. Vi fikk ett mål og stolpeskudd og noen gode sjanser.

» Les mer

Hjemmekamp ble bortekamp,

Karsten Dahl, 23. oktober 2016 20:41

I dag skulle vi ha siste hjemmekampen, men på grunn av lyset ble det bortekamp istedenfor. Vi var ni spillere som reiste til Horten for å møte Borre til siste seriekamp for i år. Borre er et bedre lag enn det terminlisten tilsier. I første omgang var det muligheter til begge lag, men det var to gode keepere på banen. Pauseresultatet skulle derfor bli 0-0. I andre omgang var det fortsatt muligheter til begge lag, men Borre var heldigere med sjansene sine. Sluttresultatet ble 2-0 til Borre. Vi spilte en bra kamp og hadde en flott innsats.

» Les mer

Opprykk for A-laget!,

Lars Harald Hvidsten, 15. oktober 2016 18:39
Jubel for opprykk

Jubel for A-laget etter 2-0 mot Eik 3 som avgjorde opprykkskampen i årets 7. divisjon.

» Les mer

Tung reise til Helgeroa,

Karsten Dahl, 7. oktober 2016 20:29

I dag tok vi turen helt ned til Helgeroa for å spille kamp mot Nesjar. Med spillere som ikke var helt i form ble dette en tung reise. Vi hadde bra innsats gjennom hele første omgang, men kom oss ikke oppover på banen. Nesjar fikk 3 mål i første omgang. I andre omgang var det omrokering av spillere. Vi kom oss mer oppover på banen, men ble mer sårbare bakover. Vi hadde bra innsats i andre omgang også. Vi hadde noen flotte muligheter, men Nesjar har en god keeper som var i full strekk flere ganger. Nesjar fikk desverre 7 mål i andre omgang. Med friskt lag slår vi Nesjar (neste gang).

» Les mer

Serielederen var mye bedre,

Karsten Dahl, 1. oktober 2016 20:20

I dag tok vi imot Nanset, som er serielederen så langt i år. De har ikke tapt en kamp hittil i år, og gjorde det ikke i dag heller. Vi var på fra start og spilte god fotball i hele første omgang, men Nanset spilte god fotball de også. De fikk ikke mål før det var gått 8 minutter, 0-1. Nanset fikk 3 mål til før pause, men vi fikk også våre muligheter. I andre omgang var vi også med fra start. Etter 7 minutter sparket forsvaret ballen oppover og Michelle tok ballen, driblet en spiller og sendte ballen i mål til høyre for keeper, 1-4. Da våknet Nanset og målene kom som perler på en snor. Da kampen var ferdig sto det 1-12 til Nanset i protokollen.

» Les mer

Solid seier over tabelltoer,

Karsten Dahl, 21. september 2016 20:03

Sletta var nyklipt når vi tok imot Tønsberg til seriekamp. Vi var godt forberedt på at dette ville bli en tøff kamp. Vi var på fra start og tok ledelsen etter 3 minutter. Line sendte ballen til Maritha som driblet en spiller og plasserte ballen til venstre for keeper, 1-0. Det var noen flotte målsjanser til begge lag de neste minuttene, men i det 14. minutt fikk Maritha ballen, driblet av to spillere og plasserte ballen til venstre for keeper til 2-0. I det 17. minutt var vi på farta igjen. Michelle kom oppover og sendte ballen til høyre til Maritha som plasserte ballen til venstre for keeper. Vi fikk noen kjempesjanser før vi tok pause på 3-0. I andre omgang var Tønsberg mer med. Det ble noen muligheter til begge lag, men Merete sto veldig bra i mål og holdt nullen. Ikke før i det 26. minutt ble det mål. Keeper mistet ballen til Maritha som plasserte ballen til høyre for keeper og sluttresultatet ble 4-0. Tønsberg ble frustrert etter hvert. Når de kom mot vår dødlinje og ikke klarte å få mål, sendte de ballen opp i skauen. Moro for oss. Hele Arnadal-laget spilte veldig god fotball igjennom hele kampen.

» Les mer

Ankelbrudd og tåke,

Karsten Dahl, 16. september 2016 19:47

I dag var det en motivert gjeng som dro til Tjølling for å spille kamp. Vi var med fra start og allerede etter 2-3 minutter fikk vi mål. Merete sparket ballen ut til Anja som driblet en spiller og plasserte ballen til venstre for keeper. Tjølling klarte å lure inn 2 mål før pause. I andre omgang kom tåka og det ble dårligere sikt. 6-7 minutter ut i omgangen var Anja i duell med en Tjølling-spiller og begge sparket hardt til ballen samtidig. Anja fikk brudd i ankelen etter duellen. Resten av kampen ble en vits, spillerne slet med å se forskjell på hverandre. 20 minutter ut i omgangen ble halvparten av lysene slukket for å lage bedre sikt, et par minutter før slutt ble alt slått av. Tjølling fikk inn 3 mål i denne omgangen. Vi spilte veldig bra i første omgang, men på grunn av tåka var vi ikke fullt så gode i andre omgang.

» Les mer

Andre omgang var veldig bra,

Karsten Dahl, 9. september 2016 20:52

Høstsesongen er godt i gang og vi tok imot Teie til duell i dag. Teie er bestandig hyggelig å spille mot, og var det også i dag. Vi var litt bakpå fra start og før vi rakk å tenke sto det 0-1 til Teie (etter ett minutt) og etter 27 minutter 0-4. I pausen ble det en prat med damene som ga effekt, for fra start i andre omgang var vi skikkelig på hugget. Sju minutter ut i omgangen sendte Mona en pasning til Michelle som driblet keeper og plasserte ballen til venstre for keeper, 1-4. Ett minutt senere kom samme situasjon: Maritha sendte pasning til Michelle som driblet keeper og plasserte ballen til venstre for keeper, 2-4. Det tok Teie 29 minutter å score i andre omgang så sluttresultatet ble 2-5. Vi spilte en ikke så verst første omgang, men andre omgang var veldig bra.

» Les mer

En etterlengtet seier,

Karsten Dahl, 4. september 2016 20:34

Vi reiste til Stokke for å spille en sportslig artig kamp. Det ble det ikke.

Dette ble en kamp hvor dommeren var godt plassert på midtbanen. Han så svært lite og blåste veldig lite. Vi var det dominerende laget gjennom store deler av kampen. Damelaget gjorde en veldig flott innsats under hele kampen og oppførte seg eksemplarisk sportslig sett. En velfortjent 3-poenger.

» Les mer

Kvelde var fornøyd,

Karsten Dahl, 30. august 2016 20:26

Etter en god sommerferie er vi nå igang med seriekampene igjen. Første kampen skulle spilles i Kvelde. Dette ble ikke helt hva vi hadde tenkt oss. Merete var god i første omgang og sørget for at det bare var 2-0 til pause. Litt ut i andre omgang måtte Merete byttes ut på grunn av skade. Sluttresultatet ble 9-0 til Kvelde, noe de var veldig fornøyd med.

» Les mer

Vårsesongens siste kamp,

Karsten Dahl, 26. juni 2016 21:40

Da var vårsesongens siste kamp over. Den gikk av stabelen på Arnadal-banen mot Nøtterøy. Dette ble en artig kamp for Nøttlendingene, men desto mindre artig for oss. Vi hang godt med i 9 minutter, men da var det natta. Vi ble rundspilt store deler av kampen, men vi hadde noen lysglimt innimellom. Rett før pause sparket Merete ut ballen til vår nye spiller Anja, som vendte om og løp mot Nøtterøymålet. Hun plasserte ballen til venstre for keeper så det stod 1-7 til pause. Nøttlendingene fikk 9 mål i andre omgang og vant 1-16.

» Les mer

Uavgjort borte mot Åsgårdstrand,

Karsten Dahl, 12. juni 2016 21:59

I dag hadde vi en gjesteopptreden av Charlotte når vi reiste til Åsgårdstrand for seriekamp. Hun gjorde en veldig god kamp. Fra start av hadde vi noen muligheter på mål. 12 min ut i kampen hadde Michelle ballen på høyre side, sendte ballen inn foran mål til Gilianna som plasserte ballen til høyre for keeper til ledelse, 0-1. I det 14. min fikk Åsgårdstrand en utligning, 1-1. I det 17. min gikk de opp i ledelsen, 2-1. Så var det fram og tilbake til pause.

I andre omgang presset Åsgårdstrand fra start, men vi har en god keeper så de fikk ikke mål. Etter rushet var det muligheter til begge lag gjennom hele andre omgang. I det 30. min fikk vi frispark fra ca 20 meter. Michelle tok det, ballen i pen bue over muren og til venstre for keeper til 2-2. Bra intensitet av laget gjennom hele kampen.

» Les mer

Jubileum for Mona Hansen,

Karsten Dahl, 12. juni 2016 21:49

I dag fikk vi besøk av Sandar & co. til seriekamp. Vi startet veldig bra, men etter noen minutter slo vi av lyset og ble stående mye rolig for å se på sandefjordingene. Etter 9 min fikk de det første målet, etter 18 min var det 0-2, etter 25 min fikk de 0-3 og så to minutter senere sto det 0-4.

Etter en prat i pausen var vi klare for å vise hva vi kan. Vi var mye mer med, hadde flott innsats og noen muligheter foran mål. Helt mot slutten av kampen fikk sandefjordingene et mål til og kampen endte 0-5.

Etter kampen ble det overrakt en blomsterbukett til Mona Hansen for sine 100 kamper for Arnadal. Og is til alle istedenfor kaker og brus.

» Les mer

Nytt tap mot Andebu,

Karsten Dahl, 19. mai 2016 21:38

Vi reiste til Andebu for å spille mot dem. Etter 4 min sto det 1-0. 8 min ut i kampen fikk vi frispark fra ca 10 meter. Mona tok det og plasserte ballen til venstre for mur og keeper til 1-1. Resten av 1. omgang svingte det frem og tilbake med muligheter til begge lag.

Andre omgang ga også muligheter til begge lag, men Andebu var heldigere enn oss. De fikk fire mål før vi fikk ett til. I det 58. min kom Eirin oppover på høyre side, sendte en høy ball inn mot mål fra ca 20 meter, ballen gikk over keeper og i mål til 5-2. Vi spiller bedre og bedre for hver kamp, innsatsen til laget er veldig bra.

» Les mer

Tap mot hodesterke GØIF,

Karsten Dahl, 15. mai 2016 21:28

I dag tok vi imot GØIF til kamp. Vi startet godt, men forstod raskt at GØIF ville det annerledes, etter 4 min sto det 0-1. Vi kjempet bra og hadde våre muligheter, men GØIF hadde bedre uttelling på sine forsøk. De var gode på hodet og det ble 0-3 til pause.

To minutter ut i andre omgang fikk GØIF et mål til. Michelle fikk et halvt minutt senere ballen på midten, driblet av en spiller og plasserte ballen til venstre for keeper, 1-4. GØIF fikk to mål til før kampen var ferdig. Vi kjempet bra gjennom hele kampen og våre nye spillere har fått en positiv utvikling kamp for kamp.

» Les mer

Jevn kamp mot unge Andebu-damer,

Karsten Dahl, 10. mai 2016 21:17

I dag tok vi turen til Andebu for å spille mot unge, raske damer. Etter 23 min gikk Andebu opp i ledelsen 1-0. Minuttet etter sparket Merete ballen ut og traff Michelle som driblet av to spillere. Hun kom rett på mål og plasserte ballen til høyre for keeper og det sto 1-1 til pause.

Andre omgang startet med at Andebu etter 6 min hadde skaffet seg 2 kjappe mål til 3-1. Vi hadde en kjempemulighet kort tid etter. Aina fikk inn en fulltreffer av et skudd fra venstre som traff innsiden av den ene stolpen, bort til innsiden av den andre stolpen og ned på målstreken hvor den ble liggende. Uflaks for oss. Det var muligheter til begge lag under hele kampen. Det var to jamngode lag som spilte og resultatet kunne vippet begge veier, men Andebu tok det lengste strået i dag.

» Les mer

Tap borte mot Kvelde 2,

Karsten Dahl, 25. april 2016 21:08

Vi dro bort til Kvelde for å spille årets første seriekamp. Kvelde 2 er en gjeng med unge, raske og dyktige spillere som det skulle vise seg å være vanskelig å bryne seg på. Til pause sto det 2-0 og til slutt sto det 10-0. Vi har en dyktig keeper i Merete, hun sto veldig bra igjennom hele kampen. Vi kjempet så godt vi kunne, men Kvelde 2 vant fortjent denne kampen.

» Les mer

11 strake ikke nok til opprykk,

Fredrik Fevang, 14. oktober 2015 21:58

For fjerde bortekamp på rad trakk Arnadal det lengste strået i en jevn og tett affære. Kampen hadde bare akademisk betydning, ettersom Tjøme og Arnadal ville bli henholdsvis nr. 4 og 3 på tabellen uansett utfall, men Arnadal jaktet en mulig rekord, og våre gutter skal ha honnør for å komme tilbake og vinne en kamp der vi lå under i rundt 80 minutter. En giftig Lars Kristian Larsen puttet to i en kamp som hadde tre straffer, syv mål og flust av harde dueller, før Fredrik Fevang til slutt satte inn vinnermålet med fem minutter igjen å spille.

» Les mer

Tøff avslutning på sesongen,

Karsten Dahl, 12. oktober 2015 22:41

I dag hadde vi sesongens siste kamp. Vi tok imot Sandefjordingene som er et av de beste 7'er-lagene i Vestfold. Vi jobbet godt fra start og hang med lenge. I det 8. minutt fikk Sandar+ et mål, 0-1. Så halvveis i omgangen fikk Ditte en skade og var ute resten av kampen. Med en innbytter skulle vi spille resten av kampen. I det 20. minutt fikk Sandar+ et mål til, 0-2. Bare sekunder etter avspark var Michelle på vei oppover på venstre og sendte et flott skudd til høyre for keeper til 1-2. Resten av omgangen ble det muligheter til begge lag, mest Sandar+.

I andre omgang var det muligheter til begge lag (fortsatt mest Sandar+) det første kvarteret. Så ble vi slitne og måla kom på rekke og rad: 44min 1-3. 48min 1-4. 52min 1-5. 54min 1-6. Hele laget jobbet kjempebra på en tung bane. Dette var kanskje årets tøffeste treningsøkt. Etter kampen ble det servert kake.

» Les mer

Seier i sørfylket,

Karsten Dahl, 9. oktober 2015 22:24

Det er lenge siden vi har besøkt banen til Tjølling, så nå var det på tide. Med en flott ny kunstgressbane under føttene satte vi igang presset fra start. Vi spilte veldig bra og eide kampen i store deler av første omgang. Etter 5.30 sendte Ditte et skudd i mål til høyre for keeper til 0-1. Etter 25 minutter kom Michelle oppover på venstre side. Innlegg langs bakken og Nina plasserte ballen til venstre for keeper, 0-2. Tjølling skulle få klore til seg ett mål i det siste minuttet før pause, 1-2.

I andre omgang startet Tjølling med høyt press som gjorde at vi ble litt rotete, men vi hentet oss pent inn igjen. Etter 46 minutter var Ditte ca 4-5 meter inne på halvdelen til Tjølling og sendte av gårde et skudd som gikk over keeper, men rett under tverrliggeren. Et nydelig skudd til 1-3. En spennende og flott kamp levert av hele laget.

» Les mer

To av Fevang da Arnadal vinner på gressbanen,

Fredrik Fevang, 29. september 2015 21:47

En glimrende første omgang hvor Arnadal presset høyt og ville mest, la grunnlaget for en meget imponerende 2-1-seier mot et forsterket TFK 2 på Tønsberg gressbane, takket være to goalgettermål av Fredrik Fevang. I andre omgang presset hjemmelaget på, og da Arnadal ikke klarte å punktere kampen på en av sine sjanser, var det i stedet TFK som reduserte og deretter skapte småkaotiske tilstander i Arnadal-boksen mot slutten. Men for tredje bortekamp på rad trakk Arnadal det lengste strået i en jevn og tøff kamp.

» Les mer

Merete først til 100 kamper,

Karsten Dahl, 27. september 2015 18:36

Før kampstart fikk Merete en blomsterbukett for sine 100 kamper for AIL.

I dag kom serielederen på besøk til duell. Spillemessig var dette en nesten jamn kamp. Til å være serielederen gjorde vi en så god jobb at forskjellen på lagene ikke ble så stor spillemessig. Etter 5 minutter ble det 0-1. Etter spill frem og tilbake scoret Teie 0-2 i det 8. minutt. I det 12. minutt fikk vi redusering. Da hadde Mona ballen høyt oppe på venstre side, dro til ballen og sendte den i mål i det lengste hjørnet, til venstre for keeper, 1-2. Vi hadde våre muligheter, men ballen ville ikke inn. I det 19. minutt scoret Teie igjen, 1-3. Etter 26 minutter fikk de ett til og det sto 1-4 til pause. I andre omgang var det også mye frem og tilbake. Etter 32 minutter scoret Teie sitt 5. og kampens siste mål. Banen var bløt og damene sølete. Vi gjorde en flott innsats og gode prestasjoner, kanskje den beste i år.

» Les mer

Bergsholm og Larsen leverer varene,

Fredrik Fevang, 23. september 2015 21:36

Bunnlaget Helgerød småyppet seg i første omgang mot et Arnadal med litt rusk i maskineriet innledningsvis, men etter hvert ble det som ventet enveiskjøring i årets siste hjemmekamp, og Marius Bergsholm viste både styrke og finesse med et pent hattrick, hvorav ett av målene er en god kandidat til årets mål. Lars Kristian Larsen puttet på to i andre omgang, mens Fredrik Fevang endte sin måltørke på tre kamper uten spillemål. Spikeren i kista satte comeback-kid Magnus Bue inn på snasent vis.

» Les mer

Surt tap,

Karsten Dahl, 20. september 2015 22:34

Vi reiste til Bergsåsen for å møte Re til kamp. Dette skulle bli en våt affære, for "Petra" kom over oss. Vi klinte til fra start og eide kampen det første kvarteret. 2 stenger etter 5 minutter, men så etter 13 min fikk Eirin ballen og sendte den til Ditte. Hun fikk inn en fulltreffer og sendte ballen i det lengste hjørnet til høyre for keeper, 0-1. Vi gikk under tak i pausen, for "Petra" kom med mye vann. I andre omgang var det jamnt og spennende, men Re-spillerne ble tøffere i bruk av kropp. Som endte med at en Re-spiller fikk kraftig tilsnakk av dommer'n. Etter 40 minutter fikk Re en utligning til 1-1. Deretter frem og tilbake. Så scoret Re igjen etter 55 minutter. Vi spillte veldig bra i et forrykende regnvær. Hadde fortjent å vinne, derfor er det litt surt å gå av banen med 0 poeng.

» Les mer

Seier uten å imponere i tett oppgjør mot Hedrum,

Fredrik Fevang, 14. september 2015 21:20

En skåring av Henrik Landsverk midt i andre omgang holdt til seier i en tett og ikke alltid like velspilt affære borte mot Hedrum. Første omgang var preget av feilpasninger og litt for lavt tempo av de blå, som til tross for det skapte nok sjanser til at de kunne ha tatt ledelsen. Både Bergsholm, Larsen og Fevang hadde gode muligheter. Etter pause åpnet Arnadal godt, og etter et par nesten fant Haug nevnte Landsverk som puttet sikkert. Etter dette presset et fysisk sterkt Hedrum-lag på, og bare godt keeper-/forsvarsspill og god flyt hindret poengdeling.

» Les mer

Jevn og spennende kamp mot GØIF,

Karsten Dahl, 11. september 2015 22:34

I dag tok vi imot GØIF til duell. Dette pleier å bli spennende kamper og det ble det i dag også. Vi gikk til angrep fra start og hadde noen muligheter, og det hadde GØIF også. Etter 6:40 scoret GØIF 0-1. Så var det mye frem og tilbake helt til det 27. minutt. Da fikk Mona ballen, ga en kort pasning til Ditte som rundet en spiller og sendte et skudd mellom bena på keeper, 1-1 og pause. Andre omgang var like spennende som første med mange muligheter til begge lag. Etter 48 minutter snappet Ditte ballen, rundet en spiller og ga et skudd til høyre for keeper, 2-1. Bare et par minutter senere, etter 50 minutter, utlignet GØIF til 2-2. Kampen sett under ett, var dette et rettferdig resultat. Veldig bra innsats av laget.

» Les mer

Syvende strake for Arnadal i slitekamp,

Fredrik Fevang, 4. september 2015 22:30

For første gang siden sist vi møtte Eik, kom vi skeivt ut med straffe imot og 0-1 etter knappe ti minutter. Dermed ble det en slitekamp på en lang og tung Eik-bane, men en vanvittig innsats på midten av Erlend Karlsen og Andy Hvidsten, samt det faktum at Bergsholm på imponerende vis vant kampen i kampen mot Eik-spiss Åsmund Øyre Johansen, sørget for at vi fikk kampen inn i vårt spor og til slutt vant fortjent 3-1. Og det burde og kunne vært tryggere sifre, hadde det ikke vært for stor sløsing fra Fevang på topp.

» Les mer

Rundspilt i en omgang,

Karsten Dahl, 4. september 2015 20:04

I dag reiste vi til Nanset for å spille mot dem. I fjor var dette et 11-er lag. Vi hadde med oss Line Jørgensen til denne kampen. I første omgang startet vi litt bakpå og fikk 4 mål i mot oss i løpet av 30 min. Nanset viste oss at de var et godt lag og spilte rundt oss som de ville. Vi hadde noen få muligheter, men kom aldri til noe farlig. Etter en prat i pausa kom vi bra med i andre omgang. Vi kom lenger opp på banen og hadde flere muligheter. Den største til Lise Lotte som fikk et skudd litt over mål. Nanset scoret bare ett mål i andre fordi vi var mere på. Damene gjorde en flott innsats mot et så godt lag.

» Les mer

Jevn kamp mot Stokke/Vear,

Karsten Dahl, 2. september 2015 17:46

Vi fikk med oss Ingunn T. og 2 nye spillere (Eirin og Lise Lotte) til høstsesongens første kamp. Vi presset godt fra start og fikk uttelling etter tre minutter. Mona fikk inn et godt skudd og sendte ballen til venstre for keeper, 1-0. Utover i kampen fikk vi noen muligheter. Etter 14 min sendte Mona ballen over til høyre til Ditte som rundet keeper og plasserte ballen midt i mål, 2-0. Deretter jamnet kampen seg ut og det ble muligheter til begge lag. Stokke scoret etter 25 min, 2-1. I andre omgang var det mye frem og tilbake. Stokke scoret etter 45 og 59 min. Etter avspark tok Ditte med seg ballen oppover på høyre, sendte ballen over til venstre til Mona som plasserte til høyre for keeper med 59:45 på klokka. Dette var en spennende og artig kamp. Veldig bra innsats av damene.

» Les mer

ENDELIG!,

Fredrik Fevang, 1. september 2015 22:07

Etter tre forsmedelige tap klarte vi endelig å slå det sterke Sporty-laget som har fulgt oss opp fra 8. divisjon og nå – hvis alt går veien – kan bli med oss opp i sjette også. Nøkkelen til denne seieren var blod, svette og tårer – en skikkelig laginnsats der vi begynte med det defensive og holdt tett kampen igjennom. Forsvarsfireren har kanskje aldri vært bedre, og det samme kan sies om arbeidet som ble lagt ned på midten hvor alle rom ble tettet. I tillegg hadde Sporty etter hvert store problemer med en opplagt Bjørn Erik Skjelbred på venstrekant og en spinnvill superinnbytter i Sigvald Wetrhus de siste tjue.

» Les mer

Nedslakting av hortensfolk på Sletta,

Fredrik Fevang, 21. august 2015 22:41

Arnadal inviterte til målfest mot et sjanseløst Falk 2-lag, som hadde en mildt sagt tung dag på jobben. De hadde ikke noe svar verken på Marius Bergsholms kraft og skuddpresisjon, Bjørn Erik Skjelbreds fart og driblekunster eller Erlend Karlsens driv og lekre pasninger, og med full uttelling kunne Arnadal ha tatt ny rekordseier. Bare for moro skyld ga vi også stopperduo Hansen/Aamodt litt å gjøre, ved å la Falk komme i overtall på noen kontringer, men overtall holder ikke når det er feige lag. Målene ble skåret av Bergsholm (4), Skjelbred (3), Fevang (2), Wetrhus og Landsverk.

» Les mer

Viktig seier i 6-poengs toppkamp,

Fredrik Fevang, 14. august 2015 22:26

Arnadal åpnet mandag høstsesongen ved å fortsette der de slapp i våres. Nå ble 2. plassen slått med de pene sifrene 4-2, og det i en kamp hvor Arnadal var nærmere 8-2 enn Tømmerholt var 4-4. Fredrik Fevang skåret to, hvorav en kandidat til månedens mål, og superinnbytterne Sigvald Wetrhus og Jørgen Haug besørget de to andre. Arnadal inntok med dette 3. plassen og meldte seg på i opprykkskampen.

» Les mer

Opprykksformen er funnet fram - men tidsnok?,

Fredrik Fevang, 23. juni 2015 15:08

Som om ikke Kjetil Aamodts inntreden i laget gjorde susen, har Amund Hansen nå blitt en blanding av Thomas Bjerke og Zago, og dermed har Arnadal nå holdt nullen i 235 minutter og vunnet tre kamper på rad. Mandag ble Tjøme – et av topplagene – feid enkelt av banen med 4-0 i en kamp Arnadal til og med tillot seg å sløse med sjansene. Spissparet Fredrik Fevang og Lars Kristian Larsen var nemlig bedre som tilretteleggere enn avsluttere denne kvelden, men til gjengjeld viste Erlend Karlsen fram venstrebeinet til gangs med henholdsvis et kremmerhus og en sexy lobb.

» Les mer

Uavgjort var et rettferdig resultat,

Karsten Dahl, 17. juni 2015 23:10

I dag hadde vi vårsesongens siste kamp, den var borte mot Fevang. I første omgang var vi rotete og dårlig samkjørte, derfor kunne Fevang skåre etter 6 minutter. Takket være en god keeper hos Arnadal sto det bare 1-0 til pause. I andre omgang tok vi tak i kampen og presset hardt. Etter 38 minutter kom Michell oppover på venstre, sendte et innlegg som Ditte nikket i mål til 1-1. Så etter 48 minutter fikk vi corner fra høyre som Mona tok. Den gikk rett i mål i lengste hjørnet, 1-2. Bare 2-3 minutter før slutt fikk Fevang en utligning, 2-2. Kampen sett under ett, var uavgjort et rettferdig resultat.

Etter en flott vårsesong ønsker trenerteamet Damelaget en riktig god sommerferie.

» Les mer

Stortap borte mot Nøtterøy,

Karsten Dahl, 13. juni 2015 18:37

I dag reiste vi til Nøtterøy for å spille en av årets tøffeste kamper. Allerede fra start fikk vi se et ungt og raskt lag som ville vise sine ferdigheter for hjemmepublikumet. Til pause sto det 4-0. I andre omgang hadde vi sola i ryggen, men det skulle stå 8-0 før vi fikk et mål to minutter før slutt. Merete sparket ballen til Ditte som var midt inne på banehalvdelen til Nøtterøy. Hun driblet av en spiller og plasserte ballen til høyre for keeper. Vi hadde noen sjanser på mål kampen igjennom. En flott innsats av Arnadal mot et så godt Nøtterøy lag.

» Les mer

Arnadal finner fram finspillet og kuleramma: 8-0 mot TFK 2,

Fredrik Fevang, 12. juni 2015 18:57

Med forsvarskjempen Kjetil Aamodt tilbake i aksjon og en solid laginnsats av samtlige mann ble det tilsynelatende gode TFK 2-laget som gjestet Sletta på onsdag, feid av banen. Arnadal ga seg ikke før det sto 8-0 i målprotokollen, og hjemmelaget fikk fortjent stående applaus av en fullpakket langside etter kampen. Fredrik Fevang (3), Lars Kristian Larsen (2), Marius Bergsholm, Jon Daleng og en uheldig TFK-stopper sto for målene, mens Andy Hvidsten og Eivind Gundersen begge noterte seg for hattrick i målgivende pasninger

» Les mer

Ett lag på banen,

Karsten Dahl, 6. juni 2015 20:58

I dag hadde vi gjesteopptreden av 3 tidligere spillere da vi tok imot Nesjar til duell. Likevel var det en av de faste, Michelle Hansen, som var den store spilleren og skåret alle fem målene. Vi gikk rett i angrep fra start og fikk uttelling etter 3 minutter. I dag var det stort sett bare ett lag på banen. En flott og underholdende kamp av laget. Mye skryt og ros fortjener Michell som virkelig var banens beste spiller i dag.

» Les mer

Endelig seier da Helgerød ble slått 5-3,

Fredrik Fevang, 2. juni 2015 21:28

Etter tre strake tap og spill under pari fant Arnadal tilbake til vinnersporet borte mot Helgerød i går. Anført av toppskårer Fredrik Fevang gikk bortelaget respektløst til verks og tok en tidlig ledelse, men Helgerød var giftige fremover og utnyttet åpningene i Arnadal-forsvaret tre ganger i første omgang. Heldigvis var Fevang (3) og venstreving Marius Bergsholm (2) minst like giftige, og i andre omgang snørte Arnadal igjen sekken for første gang på en god stund, takket være godt forsvarsspill i den bakre fireren og av servitørene Karlsen/Hvidsten på midten.

» Les mer

Uavgjort mot Re 2,

Karsten Dahl, 31. mai 2015 22:15

Vi reiste til Bergsåsen for å spille mot Re 2. Dette var en gjeng med unge spillere som ville mye. Vi var litt forsiktige fra start og ble litt stressa av Re 2, men vi kom mer og mer med i kampen. Så etter 23 minutter kom Ditte oppover på høyre og sendte ballen over til venstre til Mari som plasserte ballen til høyre for keeper, 0-1. Så etter 25 minutter måtte Mari ut med kneskade. Rett før pause, etter 30 minutter fikk Re2 utligning til 1-1.

I andre omgang vippet det fram og tilbake. Etter 46 minutter fikk Re 2 ett mål til og gikk opp i ledelsen 2-1. Men Arnadal ville det annerledes. Etter 46.30 sparket Merete ballen ut til Ditte som driblet av en spiller og plasserte ballen til høyre for keeper. Resten av kampen ga sjanser til begge lag. En underholdende og spennende kamp og det var en flott innsats av laget.

» Les mer

Tredje strake tap for et Arnadal i fritt fall,

Fredrik Fevang, 28. mai 2015 21:52

Dette var kampen hvor kjerringer skulle reises, men i stedet var det mannfolka fra Hedrum som kunne reise hjem med tre kjærkomne poeng. Tre mål i sekken på dødball gjorde at Fredrik Fevangs to pene ledermål til 1-0 og 2-1 hadde liten betydning. Arnadal hadde planer om å vise tenning og vilje, og gjorde det periodevis, men en kombinasjon av sjansesløseri og til dels store defensive problemer førte til at vi nå har tre strake tap og begge beina planta i nedrykksstriden.

» Les mer

Knust av Eik 3: 1-6,

Fredrik Fevang, 26. mai 2015 21:42

Arnadal vartet like godt opp med årsverste i denne tamme og lite velspilte kampen mot gamle Eik-gutter. Bortelaget slo langt mot et fysisk underlegent Arnadal-lag, og målene rant etter hvert inn – godt hjulpet av en ivrig bortedommer og en uheldig utvisning på Andreas Hvidsten. Fredrik Fevangs trøstemål på slutten var ikke mye til trøst.

» Les mer

Seier i jevn kamp mot Kvelde,

Karsten Dahl, 22. mai 2015 17:29

I dag var vi påskrudd fra start når vi tok imot Kvelde. Vi gikk rett i angrep og fikk belønning etter 7 1/2 minutt. Da hadde Mari ballen på venstre og fikk sendt til Ditte som driblet av en spiller og plasserte ballen til venstre for keeper. Kvelde utlignet etter 9 minutter til 1-1.
Etter 9 1/2 minutt fikk vi corner fra venstre som Michell tok. Ballen gikk gjennom hele feltet bak til Mona som plasserte ballen til venstre for keeper. Så vippet det fram og tilbake, fram til pause. I andre omgang gikk vi rett i angrep og styrte kampen det første kvarteret. Hadde mange sjanser, men ballen ville ikke inn. Deretter kom Kvelde mer med og det ble muligheter til begge lag.

» Les mer

Tap for Sporty – igjen,

Fredrik Fevang, 6. mai 2015 17:49

For tredje gang på et knapt år ble Sporty for sterke for Arnadal, selv om vi denne gangen i det minste ga dem kamp til døra. Arnadal ledet først lenge 1-0 i første omgang og skapte deretter farligheter på stillingen 4-5 på slutten av andre, men til slutt kontret hjemmelaget inn spikeren i kista. De blårøde slet stort med Sportys glimrende stjernespiss, som puttet fire, og da hjalp det lite at Arnadals egen toppskårer, Fredrik Fevang, spilte en god kamp og skåret sitt andre hattrick på en uke.

» Les mer

Var ikke påskrudd fra start,

Karsten Dahl, 3. mai 2015 22:20

I dag tok vi imot Husøy & Foynland til årets første hjemmekamp. De første 15 minuttene var vi ikke helt med i kampen, men vi kom mer med etterhvert. Da Husøy scoret sitt tredje mål til 0-3 snudde kampen. Charlotte kom oppover på høyre og sendte ballen over til venstre til Mona som plasserte til høyre for keeper til 1-3. I andre omgang var vi på fra start. Nina fikk ballen på venstre side og sendte den over til høyre hvor Ditte kom og plasserte ballen til venstre for keeper til 2-3. Få minutter senere kastet Husøys keeper ut ballen til Ditte på 15 meter, som sendte ballen tilbake i mål til venstre for keeper til 3-3. Husøy kom på en overgang og fikk mål til 3-4. Husøy hadde en god keeper som fikk vist seg frem og Arnadal var gode de siste 45 minuttene.

» Les mer

Brakseier med 9-3 i jevn kamp mot Falk 2,

Fredrik Fevang, 28. april 2015 23:09

Gamlegutta på Falk 2 klarte å få til en viss spenning på den vind- og solfylte Lystlunden, men til slutt sørget Arnadal for de sifrene som spillermateriellet skulle tilsi, takket være en vanvittig sluttspurt hvor målene rant inn. Dermed har guttane åpna kontoen i 7. divisjon, men det er mildt sagt fremdeles mye rusk i maskineriet. Godt spill av kriger Haug og løper Hvidsten på midten la grunnlaget.

» Les mer

Tap mot erkerivaler i serieåpninga,

Fredrik Fevang, 26. april 2015 22:46

Tømmerholt trakk det lengste strået i en tett og ikke akkurat velspilt kamp på miniversjonen av Kenilworth Road. Det var en kamp hvor Arnadal brukte tid på å komme i gang mot et fysisk hjemmelag som nektet rom, godt hjulpet av den knøttlille banen. Til tross for det hadde vi tre mål annullert for offside (ikke alle like riktige), og det kunne ha vippet begge veier.

» Les mer

Flott seier i Åsgårdstrand,

Karsten Dahl, 19. april 2015 22:02

Nå er fotballsesongen i gang og vi tok turen til Åsgårdstrand for å spille årets første kamp. Dette er et lag vi aldri har vunnet over. Vi startet kampen bra og la et press på vertene. Halvveis ut i førsteomgang fikk Mona et nydelig treff fra ca 20 meter og traff i det lengste hjørnet til venstre for keeper. Et par minutter senere utlignet vertene til 1-1. Det var mye bra spill frem og tilbake før Michell sendte ballen fra høyre over til Line på venstre. Hun plasserte ballen i mål så det sto 1-2 til pause. Ca 10 minutter før slutt fikk Mona til et nytt skudd, denne gangen til høyre for keeper til 1-3 som ble sluttresultatet. Meretes suverene keeperferdigheter hjalp oss til å vinne kampen.

» Les mer

Tap i treningskamp mot Hvittingfoss,

Fredrik Fevang, 7. april 2015 22:05

Arnadal reiste med et noe redusert mannskap til Kvelde for å spille mot Lågendalens nye sammensetning: Hvittingfoss/Kvelde/Svarstad. Og selv om Arnadal gikk respektløst til verks og tok ledelsen ved Henrik Landsverk etter drøye kvarteret, ble det til slutt litt for mange halte spillere og grums i maskineriet, og Arnadals første tap i en treningskamp på to år var et faktum.

» Les mer

Bergsholm herjer mot Sem,

Fredrik Fevang, 23. mars 2015 23:53

Arnadal åpnet forsesongen med en treningskamp mot Sem på Tønsberg gressbane (bildet). Og det som åpnet som en jevn kamp, ble til slutt en liten oppvisning av et velspillende Arnadal-lag og deres WoMD på topp, ved navn Marius Bergsholm. Sem hadde ikke noe svar på hans gjennombruddshissighet og giftige avslutninger, og i tillegg ble de litt for lette mot Arnadals rutinerte midtbane.

» Les mer

Og Arnadal avslutter med stil mot Andebu 2,

Fredrik Fevang, 23. oktober 2014 23:01

Med opprykket allerede på plass kunne Arnadal senke skuldrene i dette nabooppgjøret som handlet mer om prestisje enn poeng. Hjemmelaget hadde fått på plass et par gamle luringer (blant annet 47-åringen Anders Hansen) og et par yngre forsterkninger siden det omvendte møtet, men Arnadal tok kommandoen fra første spark på ballen, først og fremst takket være en Erlend Karlsen som regjerte midtbanen fullstendig. Fredrik Fevang (3) og Marius Bergsholm (2) skåret målene.

» Les mer

Spennende avslutning mot Sandar+,

Karsten Dahl, 13. oktober 2014 21:30

Vi reiste til Vesterøya for å møte sandefjordingene. Dette ble en spennende kamp som kunne gått begge veier. Fra starten av lå vi litt bakpå, men hentet oss fort inn. Det var mange gode sjanser til begge lag, men begge lag hadde gode keepere. Sandar+ scoret midtveis i første omgang og ledet til pause. Halveis ut i andre omgang fikk Arnadal corner som Mona tok. Hun sendte ballen inn til Ditte som utlignet til 1-1. Noen minutter senere scoret Sandar+ 2-1 som ble sluttresultatet.

» Les mer

Seier 2-0 mot HIF 2 i opprykksfinale(?),

Fredrik Fevang, 12. oktober 2014 22:05

En av årets mest solide prestasjoner ble levert på årets kanskje viktigste dag - i en kamp som i praksis var en opprykksfinale. Det var en tett og jevn førsteomgang, der begge lag kom til en håndfull sjanser. Hjemmelaget hadde heldigvis en Stian Øverby i kanonform som plukket og reddet det som var, og etter hvert ble bortelaget mer og mer nøytralisert idet Arnadal tok over kontrollen på kampen anført av en meget dynamisk Erlend Karlsen på midten. Til sist våknet også terminator Bergsholm på topp, og etter at han terroriserte HIF-forsvaret i andre omgang, sto det 2-0 på måltavla, og Arnadal kunne feire fem poengs forsprang til HIF.

» Les mer

Arnadal slo tilbake i Svarstad,

Fredrik Fevang, 4. oktober 2014 22:08

Bortelaget slo tilbake etter ydmykelsen mot serieleder Sporty sist, og senket Svarstad i en ikke altfor velspilt kamp på en humplete Svarstad-bane lørdag. Det var Arnadals brodd på dødballer og et forrykende langskudd fra Landsverk som var den store forskjellen på lagene, og anført av en majestetisk Ole i forsvar ryddet bortelaget konsekvent opp i hjemmelagets halvhjertede forsøk fremover.

» Les mer

Fyrverkeri mot Svarstad,

Karsten Dahl, 28. september 2014 20:16

I dag tok vi imot Svarstad, det ble et fyrverkeri av en kamp. Dette var en flott opplevelse å få være med på. Veldig bra levert av Michell i dag. Kjempebra laginnsats :-) 

» Les mer

Arnadal ydmyket mot seriemesterne,

Fredrik Fevang, 27. september 2014 22:11

Arnadal ble ydmyket på eget gress mot seriemester Sporty. Hjemmelaget gjorde en god førsteomgang, men lå likevel under 0-4 til pause, blant annet takket være en straffebom av Fevang, og fulgte så opp med en elendig andre omgang hvor Sporty fortsatte å bøtte inn.

» Les mer

Sterk seier borte mot et godt Skoppum 2,

Fredrik Fevang, 23. september 2014 22:24

Arnadal er på ny oppe på opprykksplass etter at en godt gjennomført kamp endte med 3-0-seier borte mot Skoppum 2 i går. Arnadal åpnet tamt, men tok mer og mer over og var giftigst i motstanderens boks. Med 2-0 til pause ble andre omgang en defensiv prøvelse som guttene besto med glans. Smultringen smakte for hele gjengen, men selvsagt spesielt for keeper Øverby og vår nykomponerte bakre firer. Målene sto forresten toppskårer Fevang for.

» Les mer

Knepent tap mot Åsgårdstrand 2 (eller 1?),

Karsten Dahl, 21. september 2014 21:39

Vi reiste til Åsgårdstrand for å møte andrelaget deres, men de har bare ett lag (som vi har møtt før i år). Vi startet litt forsiktig, men kom mer og mer med i kampen. I andre omgang ble det mange sjanser for begge lag, men ikke noen mål. Dette ble en flott og spennende kamp som kunne slått begge veier. Denne kampen hadde fortjent uavgjort.

» Les mer

Endelig hjemmeseier!,

Karsten Dahl, 11. september 2014 22:31

I dag tok vi imot Kvelde 2. Første omgang var et flott skue, vi presset høyt og fikk uttelling for det. På slutten av omgangen fikk Mona tak i ballen på 5 meteren og sendte den til venstre for keeper sånn at vi ledet 4-2 til pause. I andre omgang ble det en del frem og tilbake med muligheter til begge lag. En flott og underholdende kamp med mye flott pasningsspill og mye trøkk forover.

» Les mer

Revansj mot Flint 3 i første sluttspillskamp,

Fredrik Fevang, 8. september 2014 23:22

Arnadal tok tyren ved hornene og bestemte fra start til slutt i revansjekampen mot Flint 3, som vi tapte så forsmedelig mot i våres. Den nykomponerte sentralmidtbanen bestående av Eivind Gundersen og Erlend Karlsen var toneangivende kampen igjennom, og med en feilfri bakre femmer i tillegg hadde ikke Flint annet å bestille i løpet av 90 minutter enn et billig straffespark. Hjemmelaget på sin side skåret mål i sedvanlige mengder, tre av Fredrik Fevang, som rundet 400 for klubben, pluss et par krigermål av krigerne Jørgen Haug og Marius Bergsholm.

» Les mer

Endelig skåringer og uavgjort mot Re,

Karsten Dahl, 1. september 2014 22:05

Vi spilte veldig bra mot et godt lag i medvind. Re fikk sitt første mål etter bare to minutter. Så gikk det ca 15 min før Mona satte ballen til høyre for keeper. Re scoret sitt andre mål ett minutt senere. Litt før pause fikk Nina ballen og plasserte den i mål og dermed sto det 2-2 til pause. I andre omgang gikk det ti minutter før vi fikk en corner som satt. På vei ut satte Mona ballen til venstre for keeper til ledelse 2-3. Fire minutter før full tid utlignet Re. Veldig bra spill av damene, endelig har vi begynt å score mål. Supert.

» Les mer

Arnadal klare for sluttspillet etter 8-3 mot Nesjar,

Fredrik Fevang, 30. august 2014 20:20

Det var langt fra noen prikkfri kamp på Sletta når Nesjar og Arild Jensen kom på besøk, men mange fine mål ble det i alle fall. Arnadal var effektive og til tider telepatiske på den siste tredelen, selv om banespillet for øvrig haltet og gikk litt. Og kampen i kampen, mellom Nesjar-kaptein Adrian Eliassen og hans to gamle lagkamerater Jørgen Haug og Henrik Landsverk, ble utvilsomt vunnet av sistnevnte duo, som begge noterte seg for mål og målgivende. Målgivende ble det også på Andy Hvidsten - hele tre på rappen, mens Fredrik Fevang på sin side skåret sitt fjerde hattrick for sesongen.

» Les mer

Ingen uttelling på sjansene mot Tjølling,

Karsten Dahl, 28. august 2014 21:50

I dag tok vi imot Tjølling og det ble en tett og jamn kamp. Vi spilte en superkamp, kanskje årets beste. Til tider spilte vi ut Tjølling, men måtte se at de fikk måla. Vi hadde utrolig uflaks med skuddene, veldig mange i stengene. Det er utrolig at vi ikke fikk mål. Kampen hadde fortjent uavgjort.

» Les mer

To flotte mål, men tap mot GØIF,

Karsten Dahl, 25. august 2014 22:16

Da er høstsesongen i gang og vi dro til Østerøya for å spille mot GØIF. I første omgang fikk GØIF to lette mål før Elger reduserte med en suser fra ca 20 meter. I andre omgang var vi litt mere bakpå selv om vi spilte jamnt denne omgangen også. De scoret et lett mål og en suser fra ca 30 meter. 10 minutter før full tid sprang Nina oppover og keeper kom ut, men Nina plasserte ballen til venstre for keeper til 4-2.

» Les mer

Ufortjent tap i toppkampen mot Sporty,

Fredrik Fevang, 22. august 2014 23:00

Arnadal førte an i hele kampen mot de ubeseirede serielederne på Sportybanen, men måtte likevel reise hjem uten poeng. Et par uheldige situasjoner i de bakre rekkene førte til at vi var på etterskudd kampen igjennom, og selv om Fredrik Fevang nikket inn to pene mål og vi hadde flere muligheter og til tider et enormt press, endte kampen med 2-3-tap.

» Les mer

Arnadal tar ferie etter 12-2 over Re 2,

Fredrik Fevang, 27. juni 2014 19:55

Det som må være i nærheten av tidenes sterkeste Arnadal-tropp, var det Re 2 sto overfor på Sletta onsdag. Med navn som Fredrik Fevang, Marius Bergsholm, Espen Aamodt og Lars Kristian Larsen i løperrekka var det ikke høy odds på at det skulle bli målrikt her, og allerede etter drøye kvarteret ledet vi 3-0 og så ut til å ha punktert kampen. Men Re skal ha for god innsats og lagmoral i første omgang, og de kom tilbake to ganger. I andre omgang satte vi dog alle kluter til på nytt, og da var kampen snart punktert for alvor. Fevang var som så ofte før den heiteste på grøten foran mål og noterte seg for 5 mål.

» Les mer

Årets vanskeligste kamp,

Karsten Dahl, 24. juni 2014 21:19

Dette var en kamp hvor vi visste på forhånd at motstanderen var i en klasse for seg. Vi startet kampen veldig bra og ledet 1-0 etter 15 sekunder. Etter rot fra Tønsbergs keeper satte Samira ballen i mål. Deretter scoret Tønsberg 2 mål før Nina sendte ballen mot mål. Den ble liggende ved keepers venstre stang og der var Ditte først og puttet ballen i mål. Vi spillte veldig bra i første omgang og det sto 2-4 til pause. I andre omgang viste Tønsberg hvorfor de er et bedre lag. Selv om vi kjempet tappert klarte vi ikke å stå imot. Tønsberg fikk 8 mål i andre omgang, men vi kom også til noen muligheter. Vi er nå ferdig med årets vanskeligste kamp. Bra innsats, men de andre var bedre.

» Les mer

Fjerde strake seier − 7-0 mot Halsen 3,

Fredrik Fevang, 19. juni 2014 20:30

Arnadal gikk ut stinne av selvtillit på Bergeskogen og tok, som instruert av Moe, tak i kampen fra første spark. Lars Kristian Larsen ga oss ledelsen etter bare to minutter, og deretter var det aldri noen tvil om utfallet av denne kampen. Fredrik Fevang fortsatte den gode formen med 3 mål og 3 målgivende, og spissmakker Bergsholm ville ikke være stort dårligere (2/1). Etter en viktig og god Øverby-redning like før pause ble kampen avgjort i løpet av åtte elleville minutter i andre omgang, da Arnadal puttet fire.

» Les mer

Godt spill, men tap likevel,

Karsten Dahl, 15. juni 2014 15:21

Dette var en kamp som kunne slått begge veier. Første omgang var det mye bra spill til begge lag, men ca. halvveis i omgangen fikk vi et selvmål som ga 1-0 til Re. Dette ble også pauseresultatet. Andre omgang ble lik den første med mye bra spill. 10-12 minutter ut i andre omgang kom Samira opp på høyresiden, sendte ballen over til Michell på venstre som plasserte ballen til venstre for keeper. Så ble det noen minutter hvor vi rotet litt, og Re scorer 3 mål. Rett før slutt kom Anne May oppover på høyre, sendte ballen til Samira som driblet av en spiller og sendte ballen langs bakken helt ned i høyre hjørne. Veldig god innsats av alle.

» Les mer

Svarstad nedsablet på Sletta − 5-1 og tabelltopp,

Fredrik Fevang, 13. juni 2014 21:10

Coach Kenneth Moe brydde seg lite om frasen "never change a winning team", og la om til 4-5-1 til denne forventede tøffe kampen. Det funket bra, for Svarstad hadde lite å bestille i en kamp der Fredrik Fevang var tilbake i godt gammelt slag med tre lekre mål, og Lars Kristian Larsen startet sitt årlige sommervikariat med to goaler fra benken. Når i tillegg Stian Øverby vartet opp med storspill og flere feberredninger, inklusiv en straffe, kunne Arnadal ta sin fjerde strake seier og innta tabelltoppen i samme slengen.

» Les mer

Kvelde ble for sterke,

Karsten Dahl, 10. juni 2014 21:51

Vi har møtt Kvelde mange ganger, men aldri vunnet over dem. Det gjorde vi ikke nå heller. Vi startet kampen litt forsiktig og fikk desverre 2 mål imot oss. Siste 10-12 minuttene av 1. omgang fikk vi til veldig bra spill og presset Kvelde, men fikk ikke mål. Andre omgang startet som den første sluttet, med press mot Kvelde. Midtveis i andre omgang kom Michelle oppover på venstresiden og sendte ballen i mål til venstre for keeper. Nydelig mål og 1-2. De neste minuttene håpet vi på utligning, men Kvelde ville det annerledes og fikk 2 mål til.

» Les mer

Overkjøring mot svake Helgerød 2,

Fredrik Fevang, 5. juni 2014 22:09

Grei skuring for Arnadal i denne kampen mot jumbo Helgerød 2. Vi startet sprekt og gjennomførte en meget god første omgang der spillet fløt bra og vi hadde god tenning. 6-0 var ikke mer enn det burde være etter spill og sjanser. I andre går det litt tråere, men vi fortsetter å putte noen mål, før vi slokner på slutten og slipper Helgerød litt unødvendig til et par reduseringer. Jevnt over gode prestasjoner av hele troppen, men også en del rusk hos de fleste, noe som vel må sies å være normalt på en vanskelig bane og mot en forferdelig dårlig motstander.

» Les mer

Deilig seier i lokaloppgjør mot Andebu 2,

Fredrik Fevang, 29. mai 2014 21:55

Et hevnlystent Arnadal tok umiddelbar kontroll over dette lokaloppgjøret, og takket være en heit Marius Bergsholm og en superskåring av Fredrik Fevang var kampen i realiteten avgjort ti minutter ut i andre omgang. Andebu kom tilbake med to reduseringer på slutten, men det var mer takket være den svært ujevne (for å si det mildt) dommeren Jan Egil Kaase enn godt spill fra bortelagets side. Hjemmelaget hadde imidlertid få problemer med å ro i land seieren, og den gjorde godt etter arbeidsuhellet mot Flint 3 sist.

» Les mer

Lenge jamnt mot Stokke/Vear,

Karsten Dahl, 23. mai 2014 22:01

Dette ble en tett og jamn kamp. Vi spiller en bra kamp, så det kunne slått begge veier. Stokke fikk ett mål midtveis i første omgang. Dette skulle holde seg til midtveis i andre omgang. Da kom Samira oppover venstre siden og tok med seg keeper. Hun sendte ballen over til høyre siden av målet der Line sto klar og plasserte ballen i mål til 1-1. Stokke fikk deretter 3 mål til sånn at kampen endte 4-1.

» Les mer

Null poeng mot Flint 3,

Fredrik Fevang, 22. mai 2014 21:22

Det ble en frustrerende aften for Arnadal på Løveid, og det til tross for en god start på kampen og 1-0-ledelse etter bare 5 minutter. Derfra og ut handlet det mest om Flint, og om dårlig spill av Arnadal. Med unntak av målene, av henholdsvis Sigvald Wetrhus, Jørgen Haug og Marius Bergsholm, bør denne kampen helst glemmes så fort som mulig.

» Les mer

Arnadal - Åsgårdstrand 1-3 (0-1),

Karsten Dahl, 18. mai 2014 22:19

I kveld fikk vi besøk av Åsgårdstranddamene. Dette er et lag vi aldri har vunnet over og gjorde det ikke nå heller. Det var en jamn kamp med muligheter til begge lag. Vi kom til noen flotte avslutninger, men ballen ville ikke i mål. Men halveis ut i 2. omgang klarte Line å komme seg løs på høyre side og sendte ballen i det lengste hjørnet over keeper. Selv om vi gikk av banen med tap, var det mye bra spill i kampen.

» Les mer

Haug-trick og EA Sports sikrer tre poeng,

Fredrik Fevang, 16. mai 2014 22:36

Med en målkåt Jørgen Haug og aggressivt spill tok Arnadal kommandoen mot Åsgårdstrand 2 på Sletta, etter at bortelaget hadde tatt en tidlig ledelse på noe uheldig vis for vår del. Haug satte inn et ekte hattrick før pause, og etter fortsatt Arnadal-press i starten av andre kunne Espen Aamodt øke på til 4-1. Det ble likevel ikke den spikeren i kista som vi hadde regnet med, for ÅIF kom voldsomt tilbake med en sluttspurt som nesten kostet Arnadal seieren.

» Les mer

Seier over Teie i første forsøk,

Karsten Dahl, 13. mai 2014 22:06

Vi møtte Teie for første gang nå og det ble en tett og fin kamp. Det var muligheter til begge lag, men vi har en veldig god keeper som var med å holde laget inne i kampen sånn at det sto 0-0 til pause. Halvveis ut i andre omgang kom Samira opp langs høyresiden og satte ballen i det lengste hjørnet til 0-1. Noen minutter senere fikk vi corner som Ingunn sendte inn i mål via en Teie-spiller. Ikke mange minuttene senere kom Ingunn oppover høyresiden, sendte ballen langs bakken under keeper på keepers venstre side. Rett før slutt reduserte Teie til 1-3.

» Les mer

Sur uavgjort i årets første hjemmekamp,

Fredrik Fevang, 30. april 2014 22:51

I en relativt jevn kamp mot Skoppum 2 på Sletta var det Arnadal som kunne, burde og så ut til å ha trukket det lengste strået da Bjørn Erik Skjelbred feide igjennom og satte inn 3-2 kort tid før slutt. Da hadde Arnadal allerede ledet 2-1 kort tid før, etter mål av Jørgen Haug i første og Espen Aamodt i andre, men hjemmelaget klarte aldri å sette spikeren i kista til tross for lange perioder med massivt press, og et dødballsterkt Skoppum slo tilbake og utlignet helt på tampen.

» Les mer

Sesongen er i gang,

Karsten Dahl, 28. april 2014 21:52

Da er sesongen igang for damene. I dag tok vi imot Fevang. Fevang er et lag som vi spiller jamt med. I dag hadde vi 70-75% av spillet, men det ville seg ikke å få ballen i mål. Vi gikk av banen med 0-2 tap. Vi hadde mye bra spill, men manglet målene.

» Les mer

Seier i serieåpningen mot HIF 2,

Fredrik Fevang, 24. april 2014 22:33

En eventyrlig opphenting det siste kvarteret, anført og inspirert av Bjørn Erik Skjelbred og Marius Bergsholm, sikret 3-2-seier og tre dyrebare og meget velsmakende poeng mot det antatt beste laget i divisjonen, Holmestrand 2. Resten av kampen var tøff, tett og ikke særlig velspilt, og et tamt Arnadal fikk en verst tenkelig start da HIF skrudde en corner rett i mål etter fem minutter. Etter 70 minutter i andre gikk HIF opp til 2-0 på straffe, men så satte Skjelbred/Bergsholm inn støtet.

» Les mer

3-3 mot Re 2 i generalprøven,

Fredrik Fevang, 20. april 2014 22:22

Arnadal endte forsesongen ubeseiret, men det var ingen god kamp i generalprøven mot et relativt svakt Re 2 tirsdag. Etter en rusten men likevel ganske effektiv førsteomgang der vi scoret tre og ledet 3-0, senket gutta nivået ytterligere i andre, og det ble slurvet med pasninger og sløst med sjanser frem til Re 2 på mirakuløst vis, og godt hjulpet av dommer Evald Dahlskjær, kunne utligne til 3-3 på overtid.

» Les mer

Ny seier mot GØIF,

Fredrik Fevang, 13. april 2014 22:08

Arnadal fortsatte sin ubeseirede rekke i treningskampene med 5-4-seier mot et godt GØIF-lag på Gamle Stadion i Sandefjord fredag. En forrykende åpning og ledelse 3-0 etter 20 minutter la grunnlaget, før hjemmelaget, anført av GØIFs colombianske midtbanemaestro tok over mye av banespillet og jobbet seg tilbake i kampen. De utlignet fem minutter ut i andre, men da svarte Arnadal direkte gjennom to goalgettermål av Fredrik Fevang, assistert av BB Andreas Hvidsten. Det holdt til seier, til tross for at GØIF skapte flere farligheter mot slutten.

» Les mer

Arnadal tar piffen av fiffen på Niffen,

Fredrik Fevang, 7. april 2014 21:41

Et spennende Arnadal-lag sørget for seier i klubbens første 11-erkamp på seniornivå i Oslo da Fredrik Fevangs gamle lagkamerater Nordstrand 3, anført av spillende trener Richard Hellerud, ble slått 5-1 på lørdag. På grunn av mange forfall var det en nykomponert 11-er med innlånte karer som Petter Bruer Hanssen og Håkon Mørk som stilte for Arnadal, og når i tillegg gamle storheter som Jørgen Haug og Espen Aamodt var tilbake på banen, hadde Arnadal nok av slagkraft til å ta seg av et noe svekket hjemmelag.

» Les mer

Fotballgruppas årsmøte 2014,

Lars Harald Hvidsten, 23. mars 2014 18:37

Fotballgruppa gjennomførte sitt årsmøte 10. februar 2014 på idrettshuset. Årsmøtepapirene finner du vedlagt.

» Les mer

Damelaget: God kamp og uavgjort på bortebane,

Karsten Dahl, 8. oktober 2013 22:52

Arnadal ledet to ganger, men Kvelde kom tilbake begge ganger. Et rettferdig resultat etter spillets gang, men litt surt å få et baklengs rett før slutt.

» Les mer

Damelaget: Tap mot Åsgårdstrand,

Karsten Dahl, 25. september 2013 23:09

Det var mange muligheter til begge lag, men Åsgårdstrand var heldigere med avslutningene.

» Les mer

Damelaget: Stortap også mot Holmestrand,

Karsten Dahl, 17. september 2013 18:28

Vi stilte med et litt redusert mannskap i dag og kjempet tappert, men de var bedre enn oss.

» Les mer

Damelaget: Barkåker ble alt for gode for oss,

Karsten Dahl, 14. september 2013 15:13

Vi gjorde et hederlig forsøk mot Barkåker, men måtte se at de var mye bedre enn oss. (Sånn er det å spille med de beste).

» Les mer

Damelaget: Tap mot serielederen,

Karsten Dahl, 4. september 2013 22:13

Arnadal spilte høstens første hjemmekamp mot serielederen. Vi spilte god fotball og gjorde det vanskelig for Sandefjord å komme til.

» Les mer

Damelaget: Tøff start i 1. divisjon,

Karsten Dahl, 26. august 2013 21:13

Nå i høstsesongen har damene kommet i 1.div og møtte Flint i første runde. Vi hang med en god stund, men med høyt tempo i første omgang måtte vi finne oss i at Flint var ett nummer bedre enn oss.

» Les mer

Damelaget: Uavgjort mot serielederen,

Karsten Dahl, 11. juni 2013 22:45

I dag spillte vi en flott kamp, på en flott bane, mot serielederen (med verdens lengste navn). 

Arnadal - Sandar/Helgerød/Store Bergan/Sandefjord 3-3 (0-1)

» Les mer

Damelaget: Bortetap på hjemmebane,

Karsten Dahl, 3. juni 2013 23:17

I dag spilte vi bortekamp på hjemmebane, men måtte likevel gå av banen med tap.

Tjølling - Arnadal 3-2 (2-2)

» Les mer

Damelaget: Første tap siden august,

Karsten Dahl, 31. mai 2013 17:29

Vi hang veldig godt med og spilte jamnt mot Flint i store deler av kampen, men på slutten ble Flint ett nummer for store.

» Les mer

Damelaget: Seier også over GØIF,

Karsten Dahl, 27. mai 2013 01:01

 En jamn kamp hvor Arnadal var det beste laget fra start til slutt. 

» Les mer

Damelaget: 0-0 mot Stokke,

Karsten Dahl, 16. mai 2013 22:25

Arnadal burde vunnet en jamn og spennende kamp, hvor vi hadde de beste og fleste sjansene.

» Les mer

Damelaget: Flott seier i jamn kamp,

Karsten Dahl, 7. mai 2013 22:59

Det første kvarteret var Fevang best. Så kom Arnadal utover i kampen og var ett hakk bedre i en jamn kamp.

» Les mer

Damelaget: Første poeng mot Kvelde,

Karsten Dahl, 16. april 2013 00:02

Så var fotballsesongen i gang. Første kamprapport inn er fra damelaget.

» Les mer

Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX