Fotball

Sletta

Dette er fotballgruppas del av Arnadalsidene. Under ligger en liste over de nyeste artiklene under Fotball.

Fotballgruppa organiserer fotballen for alle som er født i 2001 eller tidligere. De som er født i 2002 eller senere er det barneidrettsgruppa som håndterer. Informasjon om barnefotballen finner du her.

Nyeste artikler

Tap mot Borre,

Karsten Dahl, 21. mai 2017 20:40

Dagen etter nasjonaldagen skulle vi ta imot Borre til duell i seriespillet. Vi kom godt i gang og spilte jamnt med Borre. Midtveis i omgangen fikk Borre et mål. Noen minutter senere burde vi ha fått straffe, men det fikk vi ikke fordi dommeren ikke så situasjonen. Det ble stående 0-1 til pause.

I andre omgang presset Borre fra start og fikk et frispark fra ca 20 meter. Ballen kom inn til klynga som sto foran mål. Keeper hadde hendene på ballen på bakken, men en Borrespiller sparket ballen ut av hendene og i mål. Dommeren så ikke denne situasjonen heller. Resten av omgangen vippet det begge veier. Vi er heldige som har en god keeper. Vi spilte veldig bra i første omgang, men i andre omgang var vi ikke fullt så gode.

» Les mer

Jevnere enn resultatet sier,

Karsten Dahl, 5. mai 2017 22:36

I dag reiste vi til Andebu for å møte andrelaget. Det skulle vise seg at de er bedre enn førstelaget. Vi var litt bakpå de første minuttene, men klarte å holde Andebu unna nettet. Ettervert kom vi mer med og det ble en jamn omgang som vippet begge veier. Vi hadde noen flotte målsjanser, til og med stolpe og ut. Andebu fikk 2 mål før pause.

I andre omgang var vi med fra start og det ble muligheter til begge lag. Halvveis ut i omgangen fikk Andebu et mål til. De sju siste minuttene var det ett lag som spillte fotball og det var Arnadal. Andebu hadde mer enn nok med å forsvare seg. Etter så mange sjanser som vi hadde var det ikke meningen at Arnadal skulle få mål i dag. Kampen sett under ett var det to jamngode lag som møttes.

» Les mer

Beste kampen på lenge,

Karsten Dahl, 28. april 2017 22:22

I dag fikk vi besøk av Andebu som gikk hardt ut og presset godt de første minuttene. Etter hvert kom vi mer med i spillet og var veldig gode. Etter 17 min fikk Andebu ett mål. Etter 20 min sendte Mari ballen til Maritha, som sendte ballen til venstre for keeper til utligning. Minuttet etter sendte Maritha ballen til Michell, som sparket ballen til venstre for keeper til 2-1. Et par minutter senere utlignet Andebu. Så i det 30. minutt fikk Maritha ballen og dundret ballen i mål til høyre for keeper så vi ledet 3-2 til pause. Et flott skudd. Andre omgang startet som den første, med press fra Andebu. De fikk to kjappe mål og ledet 3-4. Deretter var det mange muligheter til begge lag utover i kampen, men det endte 3 - 4. Dette er den beste kampen vi har spilt på lenge. Vi spillte veldig bra som lag og hadde en flott innsats. Resultatmessig kunne denne kampen gått begge veier.

» Les mer

Ballen ville ikke i mål,

Karsten Dahl, 22. april 2017 22:09

Da er fotballsesongen i gang og vi reiste til Åsgårdstrand for å spille den første seriekampen. Vi startet godt og var spillemessig bedre enn motstanderen de første 10 minuttene. Deretter jamnet spillet seg ut. Vi hadde noen store sjanser i første omgang, men ballen ville ikke i mål. I andre omgang var det jamnt fra start. Vi hadde noen kjempesjanser og etter 15 minutter fikk Line ballen og sendte den til venstre for keeper til 2-1. Dette var en spennende kamp å se på. Vi var spillemessig gode. Vi fikk ett mål og stolpeskudd og noen gode sjanser.

» Les mer

Hjemmekamp ble bortekamp,

Karsten Dahl, 23. oktober 2016 20:41

I dag skulle vi ha siste hjemmekampen, men på grunn av lyset ble det bortekamp istedenfor. Vi var ni spillere som reiste til Horten for å møte Borre til siste seriekamp for i år. Borre er et bedre lag enn det terminlisten tilsier. I første omgang var det muligheter til begge lag, men det var to gode keepere på banen. Pauseresultatet skulle derfor bli 0-0. I andre omgang var det fortsatt muligheter til begge lag, men Borre var heldigere med sjansene sine. Sluttresultatet ble 2-0 til Borre. Vi spilte en bra kamp og hadde en flott innsats.

» Les mer

Opprykk for A-laget!,

Lars Harald Hvidsten, 15. oktober 2016 18:39
Jubel for opprykk

Jubel for A-laget etter 2-0 mot Eik 3 som avgjorde opprykkskampen i årets 7. divisjon.

» Les mer

Tung reise til Helgeroa,

Karsten Dahl, 7. oktober 2016 20:29

I dag tok vi turen helt ned til Helgeroa for å spille kamp mot Nesjar. Med spillere som ikke var helt i form ble dette en tung reise. Vi hadde bra innsats gjennom hele første omgang, men kom oss ikke oppover på banen. Nesjar fikk 3 mål i første omgang. I andre omgang var det omrokering av spillere. Vi kom oss mer oppover på banen, men ble mer sårbare bakover. Vi hadde bra innsats i andre omgang også. Vi hadde noen flotte muligheter, men Nesjar har en god keeper som var i full strekk flere ganger. Nesjar fikk desverre 7 mål i andre omgang. Med friskt lag slår vi Nesjar (neste gang).

» Les mer

Serielederen var mye bedre,

Karsten Dahl, 1. oktober 2016 20:20

I dag tok vi imot Nanset, som er serielederen så langt i år. De har ikke tapt en kamp hittil i år, og gjorde det ikke i dag heller. Vi var på fra start og spilte god fotball i hele første omgang, men Nanset spilte god fotball de også. De fikk ikke mål før det var gått 8 minutter, 0-1. Nanset fikk 3 mål til før pause, men vi fikk også våre muligheter. I andre omgang var vi også med fra start. Etter 7 minutter sparket forsvaret ballen oppover og Michelle tok ballen, driblet en spiller og sendte ballen i mål til høyre for keeper, 1-4. Da våknet Nanset og målene kom som perler på en snor. Da kampen var ferdig sto det 1-12 til Nanset i protokollen.

» Les mer

Solid seier over tabelltoer,

Karsten Dahl, 21. september 2016 20:03

Sletta var nyklipt når vi tok imot Tønsberg til seriekamp. Vi var godt forberedt på at dette ville bli en tøff kamp. Vi var på fra start og tok ledelsen etter 3 minutter. Line sendte ballen til Maritha som driblet en spiller og plasserte ballen til venstre for keeper, 1-0. Det var noen flotte målsjanser til begge lag de neste minuttene, men i det 14. minutt fikk Maritha ballen, driblet av to spillere og plasserte ballen til venstre for keeper til 2-0. I det 17. minutt var vi på farta igjen. Michelle kom oppover og sendte ballen til høyre til Maritha som plasserte ballen til venstre for keeper. Vi fikk noen kjempesjanser før vi tok pause på 3-0. I andre omgang var Tønsberg mer med. Det ble noen muligheter til begge lag, men Merete sto veldig bra i mål og holdt nullen. Ikke før i det 26. minutt ble det mål. Keeper mistet ballen til Maritha som plasserte ballen til høyre for keeper og sluttresultatet ble 4-0. Tønsberg ble frustrert etter hvert. Når de kom mot vår dødlinje og ikke klarte å få mål, sendte de ballen opp i skauen. Moro for oss. Hele Arnadal-laget spilte veldig god fotball igjennom hele kampen.

» Les mer

Ankelbrudd og tåke,

Karsten Dahl, 16. september 2016 19:47

I dag var det en motivert gjeng som dro til Tjølling for å spille kamp. Vi var med fra start og allerede etter 2-3 minutter fikk vi mål. Merete sparket ballen ut til Anja som driblet en spiller og plasserte ballen til venstre for keeper. Tjølling klarte å lure inn 2 mål før pause. I andre omgang kom tåka og det ble dårligere sikt. 6-7 minutter ut i omgangen var Anja i duell med en Tjølling-spiller og begge sparket hardt til ballen samtidig. Anja fikk brudd i ankelen etter duellen. Resten av kampen ble en vits, spillerne slet med å se forskjell på hverandre. 20 minutter ut i omgangen ble halvparten av lysene slukket for å lage bedre sikt, et par minutter før slutt ble alt slått av. Tjølling fikk inn 3 mål i denne omgangen. Vi spilte veldig bra i første omgang, men på grunn av tåka var vi ikke fullt så gode i andre omgang.

» Les mer

Andre omgang var veldig bra,

Karsten Dahl, 9. september 2016 20:52

Høstsesongen er godt i gang og vi tok imot Teie til duell i dag. Teie er bestandig hyggelig å spille mot, og var det også i dag. Vi var litt bakpå fra start og før vi rakk å tenke sto det 0-1 til Teie (etter ett minutt) og etter 27 minutter 0-4. I pausen ble det en prat med damene som ga effekt, for fra start i andre omgang var vi skikkelig på hugget. Sju minutter ut i omgangen sendte Mona en pasning til Michelle som driblet keeper og plasserte ballen til venstre for keeper, 1-4. Ett minutt senere kom samme situasjon: Maritha sendte pasning til Michelle som driblet keeper og plasserte ballen til venstre for keeper, 2-4. Det tok Teie 29 minutter å score i andre omgang så sluttresultatet ble 2-5. Vi spilte en ikke så verst første omgang, men andre omgang var veldig bra.

» Les mer

En etterlengtet seier,

Karsten Dahl, 4. september 2016 20:34

Vi reiste til Stokke for å spille en sportslig artig kamp. Det ble det ikke.

Dette ble en kamp hvor dommeren var godt plassert på midtbanen. Han så svært lite og blåste veldig lite. Vi var det dominerende laget gjennom store deler av kampen. Damelaget gjorde en veldig flott innsats under hele kampen og oppførte seg eksemplarisk sportslig sett. En velfortjent 3-poenger.

» Les mer

Kvelde var fornøyd,

Karsten Dahl, 30. august 2016 20:26

Etter en god sommerferie er vi nå igang med seriekampene igjen. Første kampen skulle spilles i Kvelde. Dette ble ikke helt hva vi hadde tenkt oss. Merete var god i første omgang og sørget for at det bare var 2-0 til pause. Litt ut i andre omgang måtte Merete byttes ut på grunn av skade. Sluttresultatet ble 9-0 til Kvelde, noe de var veldig fornøyd med.

» Les mer

Vårsesongens siste kamp,

Karsten Dahl, 26. juni 2016 21:40

Da var vårsesongens siste kamp over. Den gikk av stabelen på Arnadal-banen mot Nøtterøy. Dette ble en artig kamp for Nøttlendingene, men desto mindre artig for oss. Vi hang godt med i 9 minutter, men da var det natta. Vi ble rundspilt store deler av kampen, men vi hadde noen lysglimt innimellom. Rett før pause sparket Merete ut ballen til vår nye spiller Anja, som vendte om og løp mot Nøtterøymålet. Hun plasserte ballen til venstre for keeper så det stod 1-7 til pause. Nøttlendingene fikk 9 mål i andre omgang og vant 1-16.

» Les mer

Uavgjort borte mot Åsgårdstrand,

Karsten Dahl, 12. juni 2016 21:59

I dag hadde vi en gjesteopptreden av Charlotte når vi reiste til Åsgårdstrand for seriekamp. Hun gjorde en veldig god kamp. Fra start av hadde vi noen muligheter på mål. 12 min ut i kampen hadde Michelle ballen på høyre side, sendte ballen inn foran mål til Gilianna som plasserte ballen til høyre for keeper til ledelse, 0-1. I det 14. min fikk Åsgårdstrand en utligning, 1-1. I det 17. min gikk de opp i ledelsen, 2-1. Så var det fram og tilbake til pause.

I andre omgang presset Åsgårdstrand fra start, men vi har en god keeper så de fikk ikke mål. Etter rushet var det muligheter til begge lag gjennom hele andre omgang. I det 30. min fikk vi frispark fra ca 20 meter. Michelle tok det, ballen i pen bue over muren og til venstre for keeper til 2-2. Bra intensitet av laget gjennom hele kampen.

» Les mer

Sponsorer

Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX