Barneidrett

Allidretten er tilbake!

Allsidighet, mestring og glede håper vi blir nøkkelord når allidretten starter opp igjen fra høsten 2017. Målgruppen blir barn født i årene 2010 til 2013 - og så får vi se hvor denne stien fører oss. Allidrett er for alle – og her skal alle oppleve å mestre, føle idrettsglede, og utvikling gjennom lek og aktivitet. Det jobbes med mål og planer for allidretten, og lage et program som kan favne alle som ønsker å være med. Barneidrett er avhengig av frivillighet og engasjement, og spesielt i ei lita bygd som vår trenger vi gode hjelpere for å få til et godt tilbud til barna i nærmiljøet vårt. Heldigvis er det mange som vil bidra – og om flere kan bidra med stort eller smått er det bare å ta kontakt.

Har du spørsmål om allidretten? Eller kanskje du ønsker å bidra? Da vil jeg gjerne snakke med deg! Ta kontakt på mail til: charlotteande@gmail.com

Vi gleder oss til ennå mer liv og røre på ”sletta” i Arnadal!

Med hilsen en spent ny leder for Allidretten
Charlotte Johannessen

 ”Allidrett – idrettsskole for barn er med på å gi barna et godt fundament for et aktivt liv, hvor de får prøve seg på mange forskjellige aktiviteter både ute og inn, året rundt. Varierte og allsidige aktiviteter gir barna et godt utgangspunkt for å kunne delta i flere idretter senere, og stimulerer de fysisk, motorisk, sosialt og mentalt.”
 - Idrettsforbundet.no

Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX