Klubben starter opp igjen

Oppstart- og velkomstmøte finner sted torsdag 30. august kl. 18.00 på Arnadal Idrettshus. Alle fra 5. til 10. klasse er invitert. Ta gjerne med foreldre/foresatte som har gode ideer eller kan tenke seg å være med å hjelpe til. Det vil bli bevertning for å lure så mange som mulig til å komme.

Vi ønsker at Klubben skal være noe mer enn bare et møtested, så derfor vil vi tilby noen forskjellige aktiviteter slik at flest mulig kan finne noe de har lyst til å holde på med. Vi ønsker å ha aktiviteter som både er krevende, morsomme og lærerike. Det skal også være helt akseptabelt å bruke Klubben som et møtested, uten å være med på noen aktiviteter.

Klubben kommer ellers til å følge det samme mønsteret som tidligere, ved at vi møtes annenhver torsdag kl. 18.00 - 21.00. Det skal være kiosk og muligheter for spill, leker, musikk og dans.

Følgende aktiviteter er på planen:

 • Nettavis/nettmagasin
  I forbindelse med websiden til Arnadal IL (www.arnadal.no) skal Klubbens medlemmer lage en nettavis. Det er mange forskjellige oppgaver som skal gjøres for å få til dette. Vi trenger for eksempel redaktør, journalist/forfatter, fotograf, tegner, korrekturleser, layout/typograf, grafisk designer, teknisk designer, programmerer og sikkert noen som vi ikke har tenkt på.
 • Matlaging
  En gang i måneden lager vi mat (middag, snacks, kaker) til alle medlemmene.
 • Skøyter
  Hvis vinteren er på vår side blir det lagt skøyteis i ballbingen.
 • Temakvelder

Vi har noen ideer til andre aktiviteter som kan være aktuelle, men vil gjerne ha flere:

 • Mekking
  Bil og motorsykkel/moped er kanskje mest nærliggende, men det kan også gjelde gressklipper, sykkel, ski eller andre ting som man vil reparere.
 • Datahjelp
  Vi kan tilby oss å hjelpe bygdas befolkning med å reparere datamaskiner, fjerne virus, lære opp «gamlingene» i nye dataprogrammer, dingser osv.
 • Idrettsskole for eldre barn/ungdommer
  Vi kan drive med forskjellige idretter som idrettslaget ellers ikke har tilbud om, selv om vi har blitt for gamle til å være med på idrettsskolen.
 • Friluftsliv, jakt og fiske
  Vi kan lære oss knuter og knoper, tenning av bål, planlegge og/eller gjennomføre små og store turer, for eksempel bær- og soppsanking.
 • Juleverksted
 • Dart
 • Linedance-kurs

På den første klubbkvelden i august vil vi gjerne ha flere forslag og innspill til gode aktiviteter, helst også med bekreftet veileder. Vi vil kartlegge hvilke aktiviteter Klubbens medlemmer har lyst til å drive med, slik at vi ikke bruker energi på noe som ingen er interessert i.

Om det er noen foresatte, eller andre voksne/ungdommer, som har lyst til å bidra som pådriver og veileder innenfor sitt fagområde eller sin hobby er det bare å melde seg.

Arnadal Klubben er først og fremst for medlemmer i Arnadal IL, men andre slipper også inn. Vi planlegger at det skal koste 20 kroner for medlemmer og 30 kroner for ikke-medlemmer pr gang.

Om du ikke allerede er medlem i idrettslaget og vil melde deg inn kan du betale 100 kroner pr person til kontonummer 2500.22.83282. Husk å merke innbetalingen med navn, fødselsår og adresse på personen(e) det skal gjelde.

Vi som er involvert i planleggingen kan kontaktes på følgende telefonnummer og epostadresser:

Ellen Halvorsen, leder 906 15 885 ellenhalvorsen40@hotmail.com
Lars Harald Hvidsten 977 00 247 mannen1966@hotmail.com
Gina Gulli Flåtnes 930 52 851 gina@flaatnes.com

 

Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX