2008

Arnadal Klubben er et resultat av frivillig dugnadsarbeid, og vi er veldig stolte av hva vi har fått til i løpet av den tiden klubben har eksistert. Det går veldig greit å få tak i voksne dugnadsvakter og tilbakemeldingene har vært at de synes det er veldig hyggelig, det er selvfølgelig noe delte meninger blant ungdommene om egne foreldre.

Styret har bestått av 4-5 voksne faste personer og minimum 2 av disse er tilstede hver gang. Det er også valgt et styre på 4 ungdommer slik at de kan påvirke hvordan de ønsker at klubben skal være.

Klubben er åpen hver torsdag fra kl 18.00 til 21.00 også i høstferien og vinterferien, men da er åpningstiden utvidet til kl 22.00.

Kiosken er åpen fra kl 18.00 til 20.45 foruten at den er stengt mens vi har samlingsstund. Prisene i kiosken er heller ikke avskrekkende noe tjener vi på andre ting taper vi på så det går stort sett ut på null, men vi priser slik at vi er mot nærmeste 5 kr. Det ser ut til at det er mange av ungdommene som bruker mye av ukepengene sine her, for kiosken har en enorm omsetning.

Samlingsstund har vi hver gang fra ca kl 19.30. Da blir det servert litt å bite i og vi utveksler felles informasjon. Vi har hatt alt fra kakao, vafler, pizza, pølser, boller til julekake med brunost og syltetøy. Dette er en overraskelse for ungdommene fra gang til gang.

Vi har hatt et variert program. De vanlige klubbaktivitetene dreier seg om diverse spill, alt fra tradisjonelle brettspill der Kalaha er toppers blant jentene og sjakk hos guttene, til biljard, bordtennis og lufthockey, dans, musikk og diverse leker. Til litt mer planlagte aktiviteter som juleverksted før jul hvor vi lagde julekort etc. og bakte pepperkaker.

I tilegg til dette har vi hatt flere temakvelder, med tema som punkekveld, gallakveld, kjønnsbyttekveld og pysjkveld, hvor det beste kostymet for kvelden blir premiert med en liten premie. Det er ungdommene selv som har valgt ut temaene og dette er veldig populære kvelder på klubben.

Vi har fått donert en bil som nå er ferdig maskert, denne skal ungdommene selv male og pynte slik at den reklamerer for ARNADAL KLUBBEN.

For å gjøre klubben et hakk mer attraktivt for den eldste gruppen, er vi nå i gang med et prosjekt hvor vi har planlagt et besøk på paint ball banen.

At dette er et godt tilbud til ungdommene i bygda vises på medlemstallet som stadig er økende, vi startet med rundt 25 stk på kveldene, mens vi nå har over dobbelt så mange hver kveld. Dette synes vi er kjempe GØY og det viser at klubben er liv laga!!!

Inngangen koster 20 kr første gang , og 10 kr senere så det er heller ingen som skulle bli skremt av dyre inngangspenger.

Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX