Medlemskontingenten endelig sendt ut

Vi er litt seint ute med å sende ut medlemskontingentene i år, men nå kommer de. Nytt i år er familiekontingent på 250,- for hele familien. Enkeltmedlemmer betaler fortsatt 100,-.

Vi vet at det er mange av dere som har hatt problemer med å betale kontingenten gjennom Min idrett, men vi håper dere kan gjøre et nytt forsøk i år sånn at vi slipper å sende ut så mange papirfakturaer som vi gjorde i fjor.

Det er spesielt to ting vi vet dere har hatt problemer med tidligere, så vi prøver å gi dere løsningen her:

  • For dere som ikke finner noen faktura eller betalingskrav i Min idrett:
    Dere er sannsynligvis dobbeltregistrert (eller trippelt eller enda mer).
    En løsning er da at dere søker om medlemskap i Arnadal IL med den registreringen dere får logget inn med. Da kan vi markere registreringene av dere som duplikater og sørge for at medlemskontingenten blir lagt på den dere har tilgang til.
  • For dere som ønsker å betale med kort, men ikke får til å registrere dere i Buypass:
    Det er laget en enklere måte å betale med kort, men den krever at dere verifiserer at dere er rett person med fullt personnummer. Da vil systemet sjekke dette mot folkeregisteret og dere slipper å registrere egen konto i Buypass for å betale med kort. Systemet lagrer ikke personnummeret etter at dere er verifisert mot folkeregisteret.

Hvis dere ikke klarer å logge inn i min idrett kan dere ta kontakt med idrettsforbundets supportavdeling på telefon 03615 (kl. 08:00-20:00) eller epost support@idrettsforbundet.no.

Dere kan også kontakte en av oss som er medlemsansvarlig i Arnadal IL: Åsne Svimbil Mørken, tlf 978 92 601 eller Lars Harald Hvidsten, tlf 977 00 247, eller på epost medlem@arnadal.no.

Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX