Verktøykasse

På denne siden lister vi opp mange eksterne (og interne?) sider og dokumenter som kan hjelpe oss i det daglige arbeidet i idrettslaget.

Om det er noe du synes mangler på denne siden, f.eks. en webside som du bruker ofte eller noe du gjerne skulle hatt informasjon om, ta kontakt med internettansvarlig på epost web@arnadal.no.

Medlemmer:

Min Idrett er hver enkelts personlige idrettsside på internett. Idrettsforbundets ambisjon er at du skal finne alt du trenger innen idretten her.

Her kan du betale medlemskontingenter og påmeldingsavgifter, du finner oversikt over lisenser, funksjoner og verv du er registrert med i forskjellige klubber, kretser, forbund osv. Du kan også oppdatere din kontaktinformasjon for idrettens datasystemer på et sted.

Se også vår side om medlemsskap i Arnadal IL.

KlubbAdmin er idrettsforbundets datasystem for medlemshåndtering. Dette er gratis for alle klubber i Norge og håndterer betaling av kontingenter og treningsavgifter, utsendelse av epost og sms pluss my mer. Målet er at det skal være enkelt å bruke og gi mer korrekte medlemsdata (både i klubb og ved rapportering til krets/forbund).

Forsikringer:

Norges idrettsforbund har tegnet en forsikring som gjelder for alle barn fram til den dagen de fyller 13 år. Også barn som ikke er medlem dekkes av forsikringen dersom de deltar i organisert aktivitet i lagets regi.

I fotballen forsikres nå alle spillere (utenom toppfotballen) gjennom lagsforsikringer. Spilleren må være medlem og registrert i FIKS for å være dekket av forsikringen. Det betyr at fotballgruppa har et stort ansvar for å sørge for at alle spillere er forsikret. For alle spillere er det mulig å tegne individuell utvidet forsikring.

Nyttige sider for fotballgruppa:

 • FIKS
  Fotballens informasjons- og kommunikasjonssystem.
  Her registrerer vi alle lag, spillere, ledere og trenere.
  Fra 2013 også overganger og dommerkort.
 • treningsøkta.no
  Fotballtreningsverktøy med øvelser.
  Ta kontakt med Lars Harald Hvidsten på web@arnadal.no for å få tilgang.
 • Fotball365
  Spiller- og trenerutvikling i Vestfold fotballkrets.
 • Klubben321
  Klubb- og lederutvikling i Vestfold fotballkrets.

Nyttige sider for barneidrettsgruppa:

Kursoversikter:

Lenker til overliggende organisasjonsledd:

Overliggende organisasjonsledd for gruppene:

Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX