A-laget - 2008

7. divisjon

GØIF - Arnadal 0-3 (0-2)

Østerøya IPK, 18. september 2008

GØIF var allerede klare for opprykk til 6. divisjon og kjempet om seriegullet, Arnadal kjempet mot nedrykk og trengte sårt tre poeng. Med tanke på antall mål hjemmelaget hadde scoret til nå i sesongen (79, derav 23 på de to siste), og hvor mange bortelaget hadde sluppet inn (74, klart flest i divisjonen), skulle man anta at de lilla fra Østerøya ville få små problemer med å score på Arnadal. Men hvis det var noe de hadde i denne kampen, så var det nettopp problemer med å finne ut av Arnadals forsvar. Det var en meget god gjennomført kamp av de blå, med solid defensiv organisering (regissert av Olsen og Aamodt), myndig og godt keeperspill av veteran Tuft og kloke støtangrep som nøkkelord. I motsetning til tidligere i sesongen, hadde Arnadal sin styrke på dødball - både defensivt og offensivt, og med to strøkne Amund Hansen-server i første omgang var ledelsen etablert. I andre ble Arnadal naturlig nok presset ned, men ved hjelp av meget godt forsvar, kom ikke GØIF til mange av de klare sjansene, og i stedet kontret Arnadal inn spikeren i kista da unggutten Ole Edvard Wåle scoret i debuten sin.

Målene

0-1 Jørgen Haug [Amund Hansen]

Hansen med corner fra høyre, Haug raget høyest midt i feltet og headet ballen i bakken og nettet fra 6 meters hold.

0-2 Alexander Hansen [Amund Hansen]

Ny corner fra midtbanegeneral Hansen, denne gang fra venstre og slått mot første stolpe der backkollega Alex Hansen kom seg først på ballen og scoret sitt første seriemål for Arnadal i sin kamp nummer... tja, cirka 122.

0-3 Ole Edvard Wåle [Jørgen Haug]

Comeback-gutten Ole Edvard Wåle scoret i sin seriedebut for de blå etter å ha kommet fra benken og imponert i andre omgang. Det var et fint lagmål der Spiten satte opp Haug og Haug fant Wåle på et helhjertet løp igjennom. Avslutningen ble løftet pent over den utrusende keeperen.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
Thomas Tuft Keeper 8,5
Alexander Hansen Høyreback 8 1
Lars Harald Hvidsten Venstreback 7,5
*Terje Aamodt Midtstopper 9
Andreas Olsen Midtstopper 8,5
Amund Hansen Midtbane 8 2
Kim Lerstang Midtbane 8
Ola Haug Høyreving 8
Fredrik Johansen Venstreving 7,5
Jørgen Haug Spiss 8 1 1
Anders Spiten Spiss 7,5
Aleksander Kjærås Innbytter 7
Kenneth Steen Olsen Innbytter 7
Ole Edvard Wåle Innbytter 8 1
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX