A-laget - 2008

7. divisjon

Arnadal - Nesjar 2 4-5 (0-3)

Sletta, 20. august 2008

Arnadals studenter var tilbake på sine respektive studiesteder, og de blå stilte ikke like sterkt som de har gjort i den meget gode sommerperioden. Allikevel tok hjemmelaget fullstendig styring fra start og vartet opp med pen offensiv fotball som burde resultert i ledelse. Kim Lerstang driblet Nesjars midtstoppere svimle, men verken han eller Ola Haug klarte å score på fete sjanser innledningsvis. Istedet utnyttet Nesjar ubesluttsomhet og klossethet i hjemmelagets forsvar og scoret på sine tre første målsjanser - zap, zap, zap. Arnadal hadde flere muligheter til å komme tilbake, men det ville seg ikke i første omgang. Anders Spiten driblet seg pent igjennom på høyre, men var for snill i avslutningen. Deretter gikk Kim Lerstang i bakken i feltet, men klarte ikke å overliste en svært lang bortekeeper på straffesparket. 0-3 til pause var absolutt flatterende for bortelaget.

I andre omgang gjorde Arnadal det de hadde fått beskjed om av trener Aamodt i pausen - fortsette å male på og snu kampen. Nesjar scoret riktignok først også i denne omgangen, men deretter handlet alt om Arnadal. Amund Hansen oppdaget at han kunne komme på dype løp igjennom Nesjars åpne forsvar, Eivind Gundersen viste frem driv og klasse med ball, og på venstrekant spilte Fredrik Johansen årets beste kamp med oppofrende og klokt spill. Da Kim Lerstang satte inn utligningen til 4-4 var det en maktdemonstrasjon av en opphenting som var gjennomført av de blå. Derfor var det desto bitrere at Nesjar tok hjem alle tre poengene med kampens siste spark på ballen da de scoret på en lompe av et frispark fra 40 meter som den fomlende keeperen Jon Vegard Johnsen må ta fullstendig på sin kappe.

Målene

1-4 Amund Hansen [Kim Lerstang]

Perfekt rytme da Lerstang spilte igjennom Hansen som kom på et dypt løp bakfra. Midtbanespilleren tok med seg ballen fint og scoret med et flatt skudd via keeper og i mål.

2-4 Anders Spiten [Eivind H. Gundersen]

Strålende dribling og pasning av Gundersen (som ofret pungen i samme slengen) da han danset seg inn i feltet og trillet ballen på tvers til Spiten som sto på 7 meter og satte ballen kontant inn til venstre med høyrefoten.

3-4 Eivind H. Gundersen [Anders Spiten]

Rollene var snudd om da Spiten driblet pent på venstre kant og la et innlegg med utsiden av høyrefoten som keeper halvklarerte ut i føttene på Gundersen som kom på bakre og scoret med en høyre bredside.

4-4 Kim Lerstang [Eivind H. Gundersen]

Alldeles strålende gjennomspill av Gundersen til Lerstang som stakk igjennom på høyre, skar inn og scoret med et velkontrollert skudd opp i nærmeste hjørne.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
Jon Vegard Johnsen Keeper 3
Kristian Skalleberg Høyreback 6,5
Per Haslestad Hansen Venstreback 7
Alexander Hansen Midtstopper 5
Andreas Olsen Midtstopper 7
Amund Hansen Midtbane 7,5 1 Gult kort
*Eivind H. Gundersen Midtbane 8 1 2
Ola Haug Høyreving 6
Fredrik Johansen Venstreving 7,5
Kim Lerstang Spiss 7,5 1 1 Gult kort
Anders Spiten Spiss 7 1 1
Kenneth Steen Olsen Innbytter 6,5
Martin Mikkelsen Innbytter 5
Lars Harald Hvidsten Innbytter 5
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX