A-laget - 2003

7. divisjon

Arnadal - Helgerød 2 3-7 (2-2)

Sletta, 3. juli 2003

En kamp Arnadal burde og kunne ha vunnet, og hjemmelaget så svært komfortable ut da Fredrik Fevang ga dem ledelsen etter fem minutter. Men en uheldig situasjon førte til at Amund Hansen kom i hardt vær, og pådro seg rødt kort etter ti minutter. Resten av kampen jobbet Arnadal i motbakke, og selv om man kom seg tilbake i kampen igjen på et tidspunkt, ble det hele for vanskelig å hente igjen. Hjemmelaget lå for høyt, og spilte for omstendelig til at Helgerød følte seg truet. Og da hjemmelaget gamblet med tre forsvarsspillere i andre omgang, ble det fritt frem for bortelaget. Danmarksfarer Lasse Uth gjesteopptrådte for Arnadal med en fin innsats, mens juniorene Anders Thengs Horntvedt og Lars Kristian Larsen gjorde sine første kamper for sesongen. Sistnevnte med sin A-lagsdebut.

Målene

1-0 Fredrik Fevang [Kim Lerstang]

Smart stikker av Lerstang til Fevang som løp igjennom, skar foran forsvarsspilleren, og trillet ballen inn ved nærmeste.

2-2 Fredrik Fevang [Kim Lerstang]

Samme resept som ved det første målet, da Lerstang spilte igjennom Fevang som løp alene mot keeper, rundet denne, og bredsidet ballen i mål med venstrefoten.

3-7 Fredrik Fevang

Fin scoring av Fevang som selv vant ballen like utenfor motstandernes 16-meter, tok den med seg rundt bakerste mann, og satte komfortabelt inn sitt hattrick inn ved lengste fra 12 meter.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
1 Jon Sørensen Keeper 6
4 Lasse Uth Gjersøe Høyreback 7,5
14 Anders Thengs Horntvedt Venstreback 6
3 Amund Hansen Midtstopper - Rødt kort
5 Terje Aamodt Midtstopper 7
8 Jørgen Haug Midtbane 7 Gult kort
9 Marius Sørensen Midtbane 6,5
12 Lars Kristian Larsen Høyreving 6,5
11 Lars Harald Hvidsten Venstreving 6,5
7 *Fredrik Fevang Spiss 8,5 3
5 Kim Lerstang Spiss 7,5 2 Gult kort
10 Daniel Klingen Borg Innbytter 6,5
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX