A-laget - 2003

7. divisjon

Arnadal - Nykirke 2 6-2 (3-1)

Sletta, 19. juni 2003, : Bjørn Frotvedt, 5,00

En komfortabel seier for Arnadal mot et svakt, men positivt Nykirke-lag. Det var mer enn man kunne si om den smått inkompetente dommeren, som etter hvert viste seg å være fullstendig akommunikativ. Unge herr Kristiansen er et sosialt geni i forhold. Det var dog sjelden finspill som ble oppvist av hjemmelaget, men sjanser ble produsert i massevis. En bokstavlig talt målrettet Fredrik Fevang var en konstant trussel for bortelaget, til tross for at han var svært variabel teknisk. Storscoreren er fortsatt ikke helt restituert etter sin ankelskade, men i går erstattet han manglende fart og finslepenhet med vinnervilje og persistens. Dermed hadde Arnadal relativt god kontroll på denne kampen, til tross for at man manglet mange faste spillere (Sørensen, Huflåtten, Haug, Hellerud, Hansen, Klingen Borg). Pluss til "gamle" spillere som gjorde positive inntrykk i sine "vikariater"; Luay Tarhuni spilte sin andre kamp for sesongen, og viste litt av sitt gamle jeg, mens David Auby gjorde sin første Arnadal-kamp siden 1999 og var svært imponerende hans innesko tatt i betraktning. Sin andre kamp for sesongen gjorde også guttespilleren Kenneth Olsen, som tross noen taktiske feil, gjorde en solid og kompromissløs opptreden på høyreback. Thor Erik Hamre, tross varierende arbeidsmengde, viste glimt av klasse med sitt elegante pasningsspill og saftige taklinger. Nevnes bør også Kim Lerstangs flere innlegg i Beckham-klasse, samt et frekt Fredrik Fevang-forsøk fra avspark som keeperen måtte fiste til corner. Tre seiere på rad nå for Arnadal, som med seier mot Halsen kan begynne å snuse på noe som ble nevnt på spillermøtet i desember.

Målene

1-0 Fredrik Fevang [Thor Erik Hamre]

Rytmisk godt angrep der Hamre forserte utenfor 16-meteren, vinklet ballen videre ut høyre på Fevangs gode løp, før sistnevnte scoret med et tidlig kontant skudd på tvers av mål ned i lengste.

2-0 Thor Erik Hamre [Amund Hansen]

En av mange gode Hansen-cornere ble headet ned i bakken og opp i nettet av en fri Hamre fra 5 meter på bakre.

3-1 Fredrik Fevang [Terje Aamodt]

En lang Aamodt-klarering fant Fevang løpende igjennom forsvaret. Hans første skudd med venstrefoten ble halvklarert med keeperen, men da ballen ble liggende fri på fem meter kastet Fevang seg fram og kranglet ballen i mål i samarbeid med en Nykirke-forsvarer.

4-1 Fredrik Fevang [Thor Erik Hamre]

Vakker venstrefots Hamre-pasning fant Fevangs gode løp. Han kontrollerte ballen alene mot keeper, og bredsidet komfortabelt inn mot lengste fra 6 meters hold.

5-2 Fredrik Fevang [Kim Lerstang]

Strålende forarbeid av Lerstang på høyre da han forserte forbi to motspillere, og i presset situasjon slo et vakkert innlegg som fant Fevang på bakre. Den kontante headingen gikk utagbart inn i ved nærmeste stolpe.

6-2 Fredrik Fevang [Reinert Davidsen]

Davidsen førte opp, leverte til Fevang som, fra like innenfor 16-meteren, fikk uforskammet god tid til å sikte inn sitt femte mål for dagen med et skudd på tvers av mål.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
1 Jon Sørensen Keeper 7,5
16 Kenneth Steen Olsen Høyreback 7
11 Lars Harald Hvidsten Venstreback 7
3 Amund Hansen Midtstopper 7,5 1
5 Terje Aamodt Midtstopper 7,5 1
14 Reinert Davidsen Midtbane 7,5 1
18 Thor Erik Hamre Midtbane 8 1 2
12 David Auby Johansen Høyreving 7
6 Erik Thengs Horntvedt Venstreving -
7 *Fredrik Fevang Spiss 8,5 5
5 Kim Lerstang Spiss 7,5 1
10 Luay Tarhuni Venstreving 7,5
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX