A-laget - 2003

7. divisjon

Fevang 2 - Arnadal 2-3 (1-2)

Fevangbanen, 11. juni 2003

Arnadal åpnet med mye bevegelse og kjappe kombinasjoner og skapte en rekke halvveis farligheter. Vi var flinke til å komme med mange folk i angrep, og til å komme rundt på kant. Absolutt bra fotball. Problemet var at vi ble eksponert bakover i kontringsfasen. Men takket være god uttelling var det bortelaget som scoret målene. Marius Sørensen har utviklet seg til å bli en stadig mer komplett midtbanespiller, og med to fine mål i første omgang, understreket han dette nok en gang. Spissene Kim Lerstang og Fredrik Fevang var farlige med deres gode løp ut på kant og flere gode innlegg. Dessverre tok Fevang-guttene noe over mot pause, og fikk en redusering. I andre omgang falt Arnadal tilbake (som vanlig), og hjemmelaget kunne utligne etter noe press. Men Fredrik Fevang ble matchvinner med et fint mål 10 minutter før slutt.

Målene

0-1 Marius Sørensen [Thor Erik Hamre]

Fint forarbeid på høyre av Hamre, hvis innlegg fant Sørensen på bakre. Midtbanemotoren fikk ikke tak i ballen på første forsøk, men en god avdribling ga ham skuddlege fra spiss vinkel hvorpå Sørensen satte ballen kontant inn ved lengste.

0-2 Marius Sørensen [Kim Lerstang]

Vakker scoring der Arnadal rullet opp på høyre, Lerstang slo glimrende flatt inn mot første hvor Sørensen trakk fri og dunket ballen opp i nærmeste hjørne på imponerende vis.

2-3 Fredrik Fevang [Reinert Davidsen]

Davidsens tidlige pasning igjennom fant Fevang i rom på høyre. Han fintet bort en mann, skar inn i 16-meteren, og lurte ballen inn ved nærmeste fra kloss hold.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
1 Jon Sørensen Keeper 7,5
2 Alexander Hansen Høyreback 6
15 Bendik Huflåtten Venstreback 7
3 Amund Hansen Midtstopper 7,5
15 Reinert Davidsen Midtstopper 8,5 1
10 David Hellerud Midtbane 7
9 *Marius Sørensen Midtbane 8,5 2
18 Thor Erik Hamre Høyreving 6,5 1
11 Lars Harald Hvidsten Venstreving 6,5
7 Fredrik Fevang Spiss 8 1
5 Kim Lerstang Spiss 7,5 1
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX