A-laget - 2003

7. divisjon

Teie 2 - Arnadal 3-6 (1-3)

Teie, 30. mai 2003

Bortebane ser ut til å være tingen for årets Arnadal-årgang. For på Teie-banen tok laget sin andre seier på to mulige på utebane, og det til gode stilkarakterer. Teie-målvakt Freddy Jacobsen kan muligens ta med seg et par-tre assists på Arnadals statistikker, men dette skal ikke ta noe vekk fra de mange glimrende scoringene, og de fantastiske forestillingene til Kim Lerstang og Marius Sørensen. Disse to var banens dominerende spillere kampen igjennom. Lerstang var en trussel hver gang han fikk ballen, mens Sørensen var høyt og lavt, og spredde glimrende baller gjennom hele kampen. Dermed kan vi glemme et par forsvars/keeper-tabber, samt alt om forrige kamp mot Tømmerholt. Godt det er flest bortekamper igjen.

Målene

0-1 Marius Sørensen (str) [Kim Lerstang]

En gavmild Freddy Jacobsen i Teie-buret forærte Kim Lerstang ballen hvorpå Arnadal-spissen ble felt i det han forsøkte å runde førstnevnte. Straffa satte Sørensen flatt midt i mål mens målvakten slang seg til sin venstre.

0-2 Kim Lerstang [Marius Sørensen]

Sørensens gode fremspill fant Lerstang i en utfordrerposisjon 40 meter fra mål. Og full av selvtillit forserte toppscoreren et par meter, og sendte i vei en fantastisk dupper som satte den feilplasserte keeperen ut av spill.

1-3 Kim Lerstang [Bendik Huflåtten]

I stedet for noe som så ut til å være et soleklart Teie-frispark i farlig posisjon, fikk Arnadal lov til å kontre mot et fullstendig uetablert Teie-forsvar. Huflåttens pasning fant Lerstang på høyre som med elegant frekkhet driblet av sistemann, og vel inne i 16-meteren satte inn sitt andre for dagen via nærmeste stolpe og inn.

3-4 Kim Lerstang [Jørgen Haug]

Vakkert spill av Arnadal igangsatt av en gjenvinning av Lars Harald Hvidsten på venstre. Davidsen spilte igjennom Haug på venstre som slo ballen glimrende på tvers i feltet til Lerstang som kunne dundre ballen opp i nettaket på førstetouch fra 12 meter.

3-5 Marius Sørensen [Reinert Davidsen]

Pent spill av duoen Sørensen/Davidsen lurte Teies offsidefelle og tillot Sørensen å løpe alene mot mål i 30 meter. Han gikk til høyre for keeper og trillet ballen i mål fra spiss vinkel.

3-6 Erik Thengs Horntvedt

Nok en skovtur av Teie-keeperen som mistet ballen til Horntvedt på 30 meter hold ute til høyre. Horntvedt lot seg ikke be to ganger, og slo ballen i perfekt bue inn i mål fra det tidligere nevnte hold.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
1 Jon Sørensen Keeper 7
2 Alexander Hansen Høyreback 7
14 Bendik Huflåtten Venstreback 6,5 1
3 Amund Hansen Midtstopper 7
4 Terje Aamodt Midtstopper 7
15 Reinert Davidsen Defensiv midtbane 7,5 1
8 Jørgen Haug Indreløper 7,5 1
9 Marius Sørensen Indreløper 9 2 1
10 Daniel Klingen Borg Høyreving 7,5
7 Erik Thengs Horntvedt Venstreving 7 1
5 *Kim Lerstang Spiss 9 3 1
11 Lars Harald Hvidsten Innbytter 6,5
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX