A-laget - 2003

7. divisjon

Arnadal - Sem 2 5-2 (3-0)

Sletta, 20. mai 2003, : Steinar Schjesvold, 8,00

Arnadal tok sin første hjemmeseier på 13 kamper, og det på imponerende vis med finspill mot jumbolaget fra Sem. Bortelaget var tilsynelatende med på notene enkeltspillermessig, men de var altfor tafatte i avgjørende situasjoner, både offensivt og defensivt, mens Arnadal profitterte på sitt fine lagspill. Kim Lerstang var en håndfull alene mot hele Sem-forsvaret i hele første omgang, og skapte en mengde sjanser for sine medspillere. Sentrale var også Erik Horntvedt med en rekke fine fremspill, og duoen Jørgen Haug/David Hellerud som dominerte midtbanen og spredde gode baller rundt seg. Det våte gresset gjorde forsvarsarbeidet vanskelig for begge lag, men Arnadal taklet det bedre enn Sem. Hansen/Aamodt var igjen solide, mens Lars Harald Hvidsten gjorde en imponerende jobb mot en god motspiller. Arnadal satte standard allerede etter få minutter da Lerstang headet inn en presis Hansen-corner, og i de neste 20 minuttene storspilte hjemmelaget. Kampen jevnet seg noe ut etter hvert, men de tre poengene var aldri i fare, og Arnadal kunne innkassere en etterlengtet seier. En av banens beste spillere, Jørgen Haug, scoret sitt første mål for Arnadal.

Målene

1-0 Kim Lerstang [Amund Hansen]

Knappe fem minutter hadde gått da Arnadal fikk en corner fra venstre som Hansen la med Beckham-presisjon på hodet til Lerstang som på nærmeste stolpe styrte ballen i mål med pannebrasken.

2-0 David Hellerud [Kim Lerstang]

Et alldeles vakkert Arnadal-angrep hvor Jørgen Haug driblet av en mann på høyre, slo fri Lerstang som på et godt løp driblet seg ned på dødlinja og la ballen glimrende ut til Hellerud som kunne bredside i mål med venstrefoten fra 6 meters hold.

3-0 Erik Thengs Horntvedt [Kim Lerstang]

Nok et vakkert Arnadal-mål med lignende resept. Haug var igjen regissør med en fin pasning ut på venstre til Lerstang som var tilrettelegger med en glimrende pasning på tvers inn i feltet hvor Horntvedt kom i stor fart på første og kunne styre ballen inn mot lengste med bredsida på førstetouch fra 10 meter.

4-0 Erik Thengs Horntvedt [David Hellerud]

Haug løp igjennom forsvaret og ble felt, hvorpå dommeren pekte på straffemerket. Hellerud satte en relativ svak straffe i stupet på keeper, men Erik Horntvedt satte inn returen ved nærmeste fra venstre.

5-2 Jørgen Haug [Kim Lerstang]

Lerstangs fine ball fant Haug i fart på venstre, og unggutten gjorde resten selv; driblet av førstemann, førte ballen inn i 16-meteren, dro av sisteforsvareren på elegant Haug-vis, og bredsidet inn sitt første A-lagsmål inn ved nærmeste stolpe fra 14 meter.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
1 Jon Sørensen Keeper 8
2 Alexander Hansen Høyreback 7
16 Lars Harald Hvidsten Venstreback 7,5
3 Amund Hansen Midtstopper 8 1
4 Terje Aamodt Midtstopper 8
15 Reinert Davidsen Defensiv midtbane 8
10 David Hellerud Indreløper 8 1 1
8 Jørgen Haug Indreløper 8,5 1
12 Daniel Klingen Borg Høyreving 7
6 Erik Thengs Horntvedt Venstreving 8 2 Gult kort
5 *Kim Lerstang Spiss 8,5 1 3
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX