A-laget - 2003

7. divisjon

Arnadal - Kvelde 3-5 (1-3)

Sletta, 8. mai 2003

Etter finspillet mot Helgerød, var forventningene høye når Arnadal tok i mot Kvelde på Sletta. Bortelaget hadde riktignok blitt synlig forsterket siden fjorårssesongen, men på papiret så Arnadals førsteellever sterkere ut enn noen gang. Likevel var det ingenting som tydet på dette da dommeren blåste i gang kampen. En tafatt midtbane tapte alt, og et slurvete forsvar ga bort enkle muligheter. Dermed kunne Kvelde banke inn tre raske før det hadde gått en halvtime. Offensivt satt ikke finspillet i det hele tatt. Arnadal slet hele kampen igjennom med oppspillene, noe banen må ta mye av skylda for. Men, som trener Tuft sa da, banen er lik for begge lag, så det er ingen andre å skylde enn seg selv. Arnadals farligste angrepsvåpen var en halvskadet Fredrik Fevang som spilte sin første kamp for sesongen. Uten å imponere spillemessig, viste han hvilken dyktig avslutter han er med sine tre mål. Arnadal var gode på slutten av første omgang og i begynnelsen av andre, men selv om vi nesten klarte å jobbe oss tilbake til utligning, ble det med håpet. For i sluttminuttene kunne Kvelde kontre inn 5-3 da Arnadal hadde satset alt offensivt.

Målene

32': 1-3 Fredrik Fevang [Thor Erik Hamre]

Hamres fine pasning fant Fevang på et lurt løp på venstre, som holdt forsvaret bak seg da han løp 30 meter med ballen mot mål, og avsluttet med et teknisk glimrende skudd med utsiden av foten helt inne ved høyre stolpe.

59': 2-4 Fredrik Fevang [Marius Sørensen]

Ny redusering av Fevang, denne gang etter Sørensens smått geniale, diagonale gjennombruddsball. Kvelde-forsvaret ble helt utspilt, og Fevang kunne kontrollere, forsere og sette inn 2-4 fra relativt spiss vinkel på venstre.

84': 3-4 Fredrik Fevang [Amund Hansen]

Hansens lange klarering gikk over Kvelde-forsvaret hvor en luktende Fevang løp igjennom, vant duellen med keeperen, og trillet ballen i det åpne målet.

Troppen

Nr Navn Pos Kar Mål Ass Kort
1 Jon Sørensen Keeper 6,5
5 Reinert Davidsen Høyreback 6,5
14 Jørgen Haug Venstreback 7
3 Amund Hansen Midtstopper 7,5 1
4 Terje Aamodt Midtstopper 6,5
18 Thor Erik Hamre Midtbane 7 1
10 Marius Sørensen Midtbane 6 1
10 David Hellerud Høyreving 6
6 Erik Thengs Horntvedt Venstreving 6,5
17 Kim Lerstang Spiss 6
8 *Fredrik Fevang Spiss 8 3
11 Lars Harald Hvidsten Venstreving 7
Arnadal IL, Postboks 50, 3107 Sem, epost: post@arnadal.no
Publiseringsløsning levert av eMPATIX